Viileä vaalea

Mitä jos pääsisit salakuuntelemaan ihastuksesi seksiterapiaa? Sysimusta huumoritäräys on huumetta tv-sarjojen Killing Eve ja Fleabag rakastajille.

Greta naputtelee työkseen puhtaaksi new age -henkisen seksuaaliterapeutin asiakkaiden monenkirjavia tilityksiä. Vähitellen yksi erottuu joukosta: viileä-ääninen sveitsiläinen gynekologi, Flavia. Gretalla ja Flavialla on kummallakin traumaattinen menneisyytensä. Kokemustensa piinaama Greta kiinnostuu siitä, miten etäisesti Flavia suhtautuu omiin kärsimyksiinsä.

Eräänä päivänä pitbull hyökkää Gretan koiran kimppuun. Tilanteen pelastaa hahmo, jonka Greta tunnistaa äänestä Flaviaksi. Hätäpäissään hän valehtelee nimensä ja työnantajansa nimen. Naisille kehittyy myrskyisä suhde… ja Greta jatkaa kuuntelua.

Kuumeisen koukuttavasta nykyromaanista on tekeillä tv-sarja, jossa Flaviaa näyttelee Killing Even Jodie Comer.

Alkuteos: Big Swiss

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-45430-4

ISBN e-kirja: 978-951-1-45489-2

ISBN äänikirja: 978-951-1-45490-8

Kääntäjä: Maria Lyytinen

Julkaisukuukausi: elokuu 2023

396 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 84.2

Avainsana:  Jen Beagin Kaunokirjat Maria Lyytinen Otavan kirjasto Sähkökirjat Äänikirjat

Kuva kirjailijasta Jen Beagin

Jen Beagin

Jen Beagin on newyorkilainen kirjailija. Viileä vaalea on hänen kolmas romaaninsa. Beaginin esikoisteos Pretend I’m Dead oli ehdolla Center for Fictionin esikoisromaanikilpailussa. Toinen romaani Vacuum in the Dark oli ehdolla Bollinger Everyman Wodehouse -palkinnon humoristisen fiktion sarjassa.

Kirjailijan sivut https://www.jenbeagin.com/

 

Suomennetut teokset

  • Viileä vaalea, 2023 Otava, suom. Maria Lyytinen
    (Big Swiss, 2023)
...
Kirjailijan sivulle