Irti makeanhimosta

Kannustusta ja tuoreinta tutkimustietoa sokerikoukkuun joutuneille.


“Pirjo Saarnian kirja Irti makeanhimosta ansaitsisi merkinnän: Tämä kirja voi muuttaa elämäsi”, kirjoitti Hyvä Terveys -lehti vuonna 2008.
Käytännön oppaan uudistetussa laitoksessa Saarnia valottaa muun muassa proteiinin ja hyvien rasva­happojen yhteyttä makeanhimoon sekä tasaisen verensokerin tärkeyttä. Kirjassa on esimerkkejä suositeltavista aterioista, uudistettu viikon ruokailumalli ja uutta asiaa fruktoosin haitallisuudesta – sokerina pohjalla vinkkejä terveellisistä herkuista.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-27617-3

Julkaisukuukausi: joulukuu 2013

200 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 59.34

Avainsana:  Pirjo Saarnia Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Pirjo Saarnia

Pirjo Saarnia

Pirjo Saarnia (s. 1969) on valmistunut terveystieteiden maisteriksi ja laillistetuksi ravitsemusterapeutiksi vuonna 1999. Nykyisin Saarnia on yrittäjä, jonka työhön kuuluvat kirjoitustyöt, luennointi, laihdutusryhmät, ravitsemusneuvonta sekä ravitsemusasiantuntijana toimiminen nuorten ja aikuisten ravitsemuksen parissa.

Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Suomen Taitoluisteluliiton, Hyvinvointia Pellavasta -hankkeen, varusmiesten painonhallinnan ja terveydenedistämisprojektin sekä Hyvä Terveys -lehden terveystiimin kanssa.

Pirjo Saarnia asuu perheineen Hollolassa.

Koko tuotanto

  • Irti makeanhimosta, 2008, Otava
  • Ruoan terveysvaikutukset, 2009, Otava
  • Rasvoilla parempaa terveyttä, 2011, Otava
  • Terveellistä ruokaa vartissa, 2012, Otava
  • Irti makeanhimosta, uudistettu laitos, 2014, Otava
...
Kirjailijan sivulle