Sanna Mansikkamäki

https://otava.fi/wp-content/uploads/2020/12/Sanna_Mansikkamäki-scaled.jpg

Sanna Mansikkamäki on toimittaja ja Otavamedian food manager. Hänet palkittiin Edit-kilpailussa vuoden 2019 lifestyle-toimittajana. Hänen kirjoittamansa Peruna – parhaat reseptit (2018) valittiin Vuoden kotimaiseksi keittokirjaksi 2019.

2

Kiitos!

Hyvää ja monipuolista kotiruokaa ilmastoystävällisemmin

Kuka tahansa voi tehdä ilmastotekoja kotona ja omalla lautasellaan, vaikkei ryhtyisikään vegaaniksi. Kirja helpottaa arkea tarjoamalla 60 houkuttelevaa kotiruokaohjetta ja runsaasti vinkkejä parempiin valintoihin. Reseptien oheen koottu tiivis tietopaketti kertoo, miten voi pienillä muutoksilla lisätä kasviksia ruokavalioon, mitkä kalat ovat kestäviä valintoja ja miten kotona saa hävikin vähenemään helposti. Tarjolla on muun muassa maistuvaa peruna-kalavuokaa, kasvis-jauhelihapihvejä ja maailman parasta bolognesekastiketta.