Pipsa Pentti

Pipsa Pentti (s.1976) on Haukiputaalta kotoisin oleva kotiäiti, kuvittaja ja kuvataiteilija, joka asuu Helsingissä miehensä ja neljän lapsensa kanssa. Pentti on valmistunut Taiteen maisteriksi ja opiskellut taiteita myös Montrealissa Kanadassa. Lyyli ja hurja Paperi-Hukka on Pipsa Pentin esikoisteos. Koko tuotanto Lyyli ja hurja Paperi-Hukka, 2016 Otava
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/09/pentti_7006.jpg
2

Lyyli ja hurja Paperi-Hukka

Hurmaava kuvakirja arasta Lyylistä, joka kekseliäisyytensä avulla selviää kiperistäkin paikoista. Onnistuuko Lyyli pelastamaan piirtämänsä prinsessat hurjan Paperi-Hukan kynsistä pelkän paperin avulla?
Lyyli piirtelee usein prinsessoja. Rohkeita prinsessoja, jollainen hän haluaisi olla itsekin. Kun ahne ja ilkeä Paperi-Hukka nappaa prinsessat, Lyyli unohtaa pelkonsa ja lähtee pelastusretkelle. Paperin ja kekseliäisyyden avulla voi päästä vaikka kuinka pitkälle. Yllättäen Lyyli huomaa olevansa yhtä rohkea kuin prinsessat. Ja kekseliäisyyttä hänellä on vaikka muille jakaa.
4+

https://otava.fi/wp-content/uploads/2016/09/pentti_7006.jpg

Pipsa Pentti

Pipsa Pentti (s.1976) on Haukiputaalta kotoisin oleva kotiäiti, kuvittaja ja kuvataiteilija, joka asuu Helsingissä miehensä ja neljän lapsensa kanssa. Pentti on valmistunut Taiteen maisteriksi ja opiskellut taiteita myös Montrealissa Kanadassa. Lyyli ja hurja Paperi-Hukka on Pipsa Pentin esikoisteos.

Koko tuotanto

Lyyli ja hurja Paperi-Hukka, 2016 Otava

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin