Kalle Kinnunen

Kalle Kinnunen (s. 1977) on elokuviin erikoistunut vapaa toimittaja, Suomen Kuvalehden elokuvakriitikko ja tietokirjailija.

Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2020/04/Kalle-Kinnunen.jpg
2

Metaversumi

Visionäärinen matka internetin tulevaisuuteen. Metaversumi on nyt tulevaisuutta koskevan keskustelun kuumin teema. Uudesta internetistä ennustetaan ympäristöä, jossa viihdytään, ostetaan ja työskennellään kaikilla aisteilla. Se on toinen todellisuus, joka kietoo meidät vähitellen pauloihinsa. Teknologiayritykset vannovat metaversumin nimeen, mutta kehitys voi johtaa pimeille poluille. Teos avaa näkymiä digitaaliseen kumoukseen, ihmisen arjen ja itsekäsityksen muuttumiseen sekä kryptoteknologiaan. Murroksen ytimeen iskevässä kirjassa ääneen pääsevät keskeiset suomalaiset digitaalisen tulevaisuuden arkkitehdit.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2020/04/Kalle-Kinnunen.jpg

Kalle Kinnunen

Kalle Kinnunen (s. 1977) on elokuviin erikoistunut vapaa toimittaja, Suomen Kuvalehden elokuvakriitikko ja tietokirjailija.

Koko tuotanto

  • Big Game – kuinka Hollywood tuotiin Suomeen. Johnny Klinga 2015
  • Daddy Cool – kolme vuosikymmentä televisiomaailman huipulla, yhdessä Jorma Sairasen kanssa. Teos 2017
  • 30 vuotta rakkautta ja anarkiaa, yhdessä Lauri Lehtisen kanssa. Like 2017
  • Kone-Suomi (toim.). Khaos Publishing 2017
  • Suomalaista elokuvaa tekemässä 1969-2019, Elokuvasäätiön tuella. SKS 2019
  • Hymypoika – Dome Karukosken tie Lepsämästä Hollywoodiin, yhdessä Matti Rämön kanssa. 2020 Otava
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin