Kalle Kinnunen

Kalle Kinnunen (s. 1977) on elokuviin erikoistunut vapaa toimittaja, Suomen Kuvalehden elokuvakriitikko ja tietokirjailija.

Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2020/04/Kalle-Kinnunen.jpg
2

Hymypoika

Kiitetyn elokuvaohjaajan poikkeuksellinen matka Lepsämästä HollywoodiinElokuvaohjaaja Dome Karukoski vakuutti ensin Suomen ja sitten amerikkalaisen elokuvateollisuuden. Matka ei kuitenkaan ole ollut helppo. Kuinka koulukiusatusta ja hyväksyntää etsineestä lapsesta ja elokuvakoulun outolinnusta tuli kotimaisen elokuvan uusi toivo? Millaista hintaa Dome Karukoski on maksanut lyödäkseen läpi maailmalla? Kirjassa menestyneestä ohjaajasta kertovat hänen elokuvistaan tutut näyttelijät, ystävät ja kollegat sekä ohjaaja itse. Tuloksena on kohdettaan monesta kulmasta katsova vilpitön ja jopa tunnustuksellinen teos. Samalla kirja on kertomus kotimaisen elokuvan lähihistoriasta ja kansainvälistymisestä sekä Hollywood-elokuvateollisuuden toiminnasta.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2020/04/Kalle-Kinnunen.jpg

Kalle Kinnunen

Kalle Kinnunen (s. 1977) on elokuviin erikoistunut vapaa toimittaja, Suomen Kuvalehden elokuvakriitikko ja tietokirjailija.

Koko tuotanto

  • Big Game – kuinka Hollywood tuotiin Suomeen. Johnny Klinga 2015
  • Daddy Cool – kolme vuosikymmentä televisiomaailman huipulla, yhdessä Jorma Sairasen kanssa. Teos 2017
  • 30 vuotta rakkautta ja anarkiaa, yhdessä Lauri Lehtisen kanssa. Like 2017
  • Kone-Suomi (toim.). Khaos Publishing 2017
  • Suomalaista elokuvaa tekemässä 1969-2019, Elokuvasäätiön tuella. SKS 2019
  • Hymypoika – Dome Karukosken tie Lepsämästä Hollywoodiin, yhdessä Matti Rämön kanssa. 2020 Otava
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin