Johanna Lestelä

Johanna Lestelä (s. 1984) on espoolainen luokanopettaja ja kahden lapsen äiti, joka on aina pitänyt tarinoista ja kuvittamisesta. Tuikun tärkeä tehtävä on hänen esikoisteoksensa. Johanna Lestelä arvostaa ihan tavallista arkea, mikä näkyy myös hänen tarinoissaan.   Koko tuotanto Tuikun tärkeä tehtävä, Otava 2019
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/08/Otava_Johanna_Lestela_JR_13-325x488.jpg
2

Tuikun tärkeä tehtävä

Päiväkodissa sattunut kahnaus painaa Tuikun mieltä. Uuden valloittavan kuvakirjasarjan avaus.

Tuikku on yleensä hyvällä mielellä päiväkodin jälkeen, mutta ei tänään. Tuikulla on nimittäin huoli, joka kääntää suupielet alaspäin ja kipristää mahassa. Edes lempiruoka makaroni ei maistu.
Huolesta on päästävä eroon. Tuikku ei onnistu siinä yksin, vaikka kuinka yrittää. Tarvitaan äiti apuun. Tuikku paljastaa tiuskineensa parhaalle kaverilleen Oivalle. Äiti tietää heti, mikä auttaa Tuikkua: anteeksipyyntö, jonka Tuikku on Oivalle velkaa.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2019/08/Otava_Johanna_Lestela_JR_13-325x488.jpg

Johanna Lestelä

Johanna Lestelä (s. 1984) on espoolainen luokanopettaja ja kahden lapsen äiti, joka on aina pitänyt tarinoista ja kuvittamisesta. Tuikun tärkeä tehtävä on hänen esikoisteoksensa. Johanna Lestelä arvostaa ihan tavallista arkea, mikä näkyy myös hänen tarinoissaan.

 

Koko tuotanto

  • Tuikun tärkeä tehtävä, Otava 2019
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin