Janica Brander

Useissa kirjoituskilpailuissa palkittu Janica Brander (s. 1983) on valmistunut filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hän on työskennellyt lehti- ja radiotoimittajana sekä mainostoimiston copywriterina. Branderin tyyliä on luonnehdittu juurevaksi, maagiseksi ja absurdiksi. Hänen novellejaan on käännetty espanjaksi ja saksaksi. Janica Brander asuu Tampereella. Koko tuotanto Lihakuu, 2011 Palkinnot Otavan
Lue lisää
https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/272brander01.jpg
2

Lihakuu (eBook)

Kun valtio ilmoittaa lähestyvästä maailmanlopusta tekstiviestillä, niin aikuiset keskittyvät riitelyyn ja rajojen rikkomiseen. Minkku, mummu ja Hakke-koira päättävät sen sijaan toteuttaa viimeisen haaveen. Narunpätkä sidotaan mummun polvitaipeen ympärille, Hakke vetää ja naru syö polkuja Minkun käsiin, mutta lopulta mummun jalka liikkuu. Hitaasti unelma nousee yli polven kohti taivasta ja auringonsäteitä.

Vahvatunnelmaisten esikoisnovellien absurdit tapahtumat ja maaginen lataus johdattavat kohti maailmaloppuja, uusia alkuja ja taivaalla hehkuvaa lihakuuta. Maailma ei aina ole onnela, mutta sydämessä lepattava pieni lintu voi vapauttaa näkemään siinä piilevän kirkkauden.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

https://otava.fi/wp-content/uploads/2015/12/272brander01.jpg

Janica Brander

Useissa kirjoituskilpailuissa palkittu Janica Brander (s. 1983) on valmistunut filosofian ja yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta. Hän on työskennellyt lehti- ja radiotoimittajana sekä mainostoimiston copywriterina.

Branderin tyyliä on luonnehdittu juurevaksi, maagiseksi ja absurdiksi. Hänen novellejaan on käännetty espanjaksi ja saksaksi.

Janica Brander asuu Tampereella.

Koko tuotanto

  • Lihakuu, 2011

Palkinnot

  • Otavan ja Suuren Suomalaisen Kirjakerhon Suuren rakkaustarinakilpailun voittaja, 2007
  • Pirkanmaan kirjoituskilpailun voittaja, 2006
  • Valtakunnallisen nuorisonäytelmäkilpailun voittaja, 2006
Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin