Astrid Swan

Astrid Swan (s. 1982) on suomalainen laulaja ja muusikko. Hän sai kuudennella levyllään Teosto-palkinnon 2018 yhtenä harvoista naisista kautta aikojen. Swanin voimakkaan melodisessa tuotannossa korostuvat omaelämäkerralliset sanoitukset.
Lue lisää
2

Viimeinen kirjani

Syöpään sairastunut äiti katsoo kuolemaa silmiin, ja pelon takaa kuultaa toivo.
Teosto-palkittu musiikintekijä Astrid Swan käsittelee muistojensa ja päiväkirjojensa kautta turvatonta lapsuuttaan, taiteilijaksi kasvamista, rakkautta sekä sitä, miten ihmeellisellä tavalla kaikkea kannattelee innostus elämästä.

 

Kirjasta sanottua

”Kirjoittaja havainnoi älykkäästi ja itseään säästelemättä elämänvalintojaan, perhesuhteitaan ja roolejaan erilaisissa yhteisöissä, niin musiikkibisneksessä kuin hiekkalaatikon reunalla. — Ilmaisu on silti omaäänistä – siinä on rohkeutta, vilpittömyyttä ja lämpöä. Etenkin sairautta käsittelevä loppuosa kirpaisee.”
Silvia Hosseini, Image

”Kirjan viimeinen luku alkaa lauseella ’Olen poissa’ ja on ehkä kauneinta, mitä olen lukenut pitkään aikaan.” – Leena Härkönen / Etelä-Saimaa: https://esaimaa.fi/uutiset/kulttuuri-ja-viihde/28031e1f-547f-4bee-85f2-0d67d60b316a?fbclid=IwAR3bby9tnxpXDcJruCV_-w3usEKA-YP4OsPhqk-sB80qQr_Zlgf33fR5CWw

”Kirjan kirjoittaminen vaati muun muassa sitä, että hänen piti lakata pelkäämästä, mitä läheiset ihmiset kirjasta ajattelisivat.
’Olen tullut paljon itsekkäämmäksi terveellä tavalla. Minun tarinani on arvokas. Minä voin kertoa sen. Minun ei tarvitse suojella muiden ihmisten tunteita’, Swan sanoo.”
– Jouni K. Kemppainen, HS Kuukausiliite: https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000006057935.html

”Kirja onkin kertomus siitä, miten Astrid alkaa ja jatkuu muiden tarinoissa. Se on myös lapsille suunnattu rakkauskirje, joka muistuttaa, että ihan kaikki on tässä.
Isovanhempien tarinat ovat tässä. Lapset ovat tässä. Äiti on tässä.” – menaiset.fi: https://www.menaiset.fi/artikkeli/ihmiset-ja-ilmiot/ihmiset/parantumatonta-rintasyopaa-sairastava-astrid-swan-mina-ja?fbclid=IwAR2z5CD7nz9V2rLdMiIGUFDguctmhnFumpLU1crN3wsk4oHYKnpv4-2xN-I

”Viimeinen kirjani är ett testamente till det älskade barnet, de efterkommande och oss andra.” – Annika Hällsten, HBL

Astrid Swan

Astrid Swan (s. 1982) on suomalainen laulaja ja muusikko. Hän sai kuudennella levyllään Teosto-palkinnon 2018 yhtenä harvoista naisista kautta aikojen. Swanin voimakkaan melodisessa tuotannossa korostuvat omaelämäkerralliset sanoitukset.

Osta kirjailijan tuotantoa

Kuvapankki

Kuvapankistamme löydätte kirjojen kansikuvia, kirjailijoiden valokuvia, logoja sekä joitain kuvituskuvia. Sisään kirjautumiseen ei tarvita käyttäjätunnusta tai salasanaa.


Otavan kansikuvien ja kirjailijakuvien käyttö on sallittua kirja-arvostelujen ja kirjaa tai kirjailijaa käsittelevien artikkeleiden ja ohjelmien yhteydessä. Kuvien lataaminen näihin tarkoituksiin on maksutonta. Kirjailijan valokuvan yhteydessä on mainittava Otava ja kuvaajan nimi. Kansikuvien yhteydessä ei mainintaa tarvita.

Siirry kuvapankkiin