Haluatko kaunokirjailijaksi?

Onko sinulla tarina ja taito kertoa se? Sanottavaa ja kyky sanoa?

Otava on Suomen johtava kaunokirjallisuuden kustantaja, joka on jo 130 vuoden ajan esitellyt suomalaisille lukijoille aikansa lahjakkaimmat ja menestyneimmät kirjailijat. Olisitko sinä seuraava tähtemme?

Tahdomme julkaista kirjoja, joita suomalaiset haluavat lukea – nyt ja tulevaisuudessa. Innostumme omintakeisesta ilmaisusta, yllättävistä näkökulmista, vahvoista tarinoista, jotka koskettavat, jännittävät, naurattavat, haastavat ajattelemaan.

Uskomme monipuoliseen ja moniääniseen kustantamiseen. Etsimme ennakkoluulottomasti tarinoita, joita ei vielä ole kuultu ja jotka vievät mukanaan.

Tutustu meihin

 

Toivomme mahdollisimman valmiita käsikirjoituksia. Jos sinulla kuitenkin on valmiina vasta osa romaanikäsikirjoituksesta ja haluat jo tarjota sitä, liitä käsikirjoitukseen synopsis, josta selviää suunnitelma lopullisesta kokonaisuudesta.

Novelleja, runoja, esseitä tms. kannattaa lähettää kokoelman verran.

 

 • Hidden
  Lataa käsikirjoituksesi pdf-, rtf-, doc- tai docx-muodossa.
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, rtf, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
 • Lataa käsikirjoituksesi pdf-, rtf-, doc- tai docx-muodossa. Voit halutessasi lähettää samalla kertaa useampia liitteitä.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, rtf, pdf, Max. tiedoston koko: 10 MB.
  • Kerro lyhyesti itsestäsi ja tekstistäsi.
  • Hidden
  • Hidden

   

  Voit edelleen lähettää käsikirjoituksen myös paperikopioina. Älä kuitenkaan lähetä samaa käsikirjoitusta sekä sähköisesti että tulosteena.

  • Lähetä käsikirjoituksesta ja mahdollisesti siihen liittyvistä kuvaoriginaaleista ainoastaan kopiot, sillä emme palauta käsikirjoituksia.
  • Varmista, että nimesi ja yhteystietosi löytyvät sekä saatekirjeestä että käsikirjoituksen ensimmäiseltä sivulta.
  • Käytä selkeää kirjasinkokoa, kunnon rivivälejä ja sivunumeroita.
  • Lähetä paperikopiot osoitteeseen

  Kustannusosakeyhtiö Otava / Kaunokirjallisuus

  PL 134

  00121 HELSINKI

   

  Tutustumme kaikkiin saapuneisiin käsikirjoituksiin. Vastauksen saat sähköpostitse tai kirjeitse 1–3 kuukauden kuluessa. Mikäli vastausta ei kuulu, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta antaa palautetta käsikirjoituksista, jotka eivät sovellu kustannusohjelmaamme.

   

  Otava Publishing Company does not accept unsolicited manuscripts in other language than Finnish.