31.01.2019
Kevään koskettavimmat kirjat ovat täynnä viihdyttäviä rakkaustarinoita ja tosielämän selviytymistä

Kevään viihdyttävimmät ja koskettavimmat uutuuskirjat vievät hetkessä pois arjen harmaudesta.

Kevään koskettavimmat kirjat ovat täynnä viihdyttäviä rakkaustarinoita ja tosielämän selviytymistä

Minnie Darke – Tähtiin kirjoitettu (VK 5)

Voiko olla parempaa yhdistelmää kuin horoskoopit ja ihmissuhteet? Tässä kirjaherkussa toimittajaksi tähtäävä parikymppinen Justine yrittää valloittaa ihastuksensa sydämen sormeilemalla paikallislehden horoskooppeja. Näyttelijäksi tähtäävä ihastus kun etsii suuntaa elämälleen usein juuri samaisen palstan riveiltä. 

Carolina Setterwall – Toivotaan parasta (VK 8)

Omakohtainen esikoisteos menetyksestä, surusta ja uuden elämän rakentamisesta. Kun ruotsalainen Carolina toivottaa miehelleen hyvää yötä, hän ei tiedä tekevänsä niin viimeistä kertaa. Seuraavana aamuna hän löytää miehensä kuolleena sängystä. Hänestä on kertaheitolla tullut leski ja pienen pojan yksinhuoltaja. 

Sofia Lundberg – Toinen puoli sydäntä (VK 11)

Voiko rakastaa ja tulla rakastetuksi, jos sydän on salaisuuksia täynnä? Toinen puoli sydäntä on koskettava romaani häpeän ja syyllisyyden voittamisesta ja itsensä löytämisestä. Elin Boalsin matka salattuun menneisyyteen alkaa, kun hän saa kirjeen lapsuudenystävältään. 

Lori Nelson Spielman – Sanoja sydämestä (VK 17)

Kymmenen unelmaani -kirjalla suomalaisten sydämet sulattanut supersuosittu Lori Nelson Spielman palaa jälleen! Erika Blairin upea elämä pyörii hänen menestyneen kiinteistöbisneksensä ympärillä New York Cityssä. Kun toinen hänen tyttäristään menehtyy traagisesti, Erikan elämän komeat rakennuspalikat kolisevat kumoon. Mitä salaisuuksia Erikan menneisyydestä paljastuu?

Arvostelukappale- ja vedospyynnöt: adele.couavoux@otava.fi