19.12.2023
Kani joka tahtoi nukahtaa -menestyskirjailijalta aikuisille suunnattu hyvinvointiopas

Muuta ajatteluasi, saavuta tavoitteesi on maailmankuulun ruotsalaisvalmentajan Carl-Johan Forssén Ehrlin käytännönläheinen hyvinvointikirja, joka kannustaa saavuttamaan omat tavoitteet.

Kani joka tahtoi nukahtaa -menestyskirjailijalta aikuisille suunnattu hyvinvointiopas

Carl-Johan Forssén Ehrlinin Muuta ajatteluasi, saavuta tavoitteesi on inspiroiva ja käytännönläheinen teos, joka tarjoaa työkaluja itsensä kehittämiseen omaa ajattelua muuttamalla.  

Henkilökohtainen kasvu on mahdollista kehittämällä itsetuntemusta, hyödyntämällä omia vahvuuksia ja asettamalla tavoitteita. Herättelevä kirja sopii kaikille, jotka haluavat saada elämästä enemmän irti ja ohjata sitä haluamaansa suuntaan. 

Kirjassa pohditaan myös johtajuuden merkitystä ja kuvataan erilaisia johtamisen tyylejä. Teos pohjautuu vahvasti kirjoittajan omiin kokemuksiin ja näkemyksiin mutta tarjoaa myös laajaa tutkimusperustaa, käytännön esimerkkejä ja harjoituksia.  

Carl-Johan Forssén Ehrlin on käyttäytymistieteilijä ja NLP-valmentaja (Master Practitioner). Hän on työskennellyt vuosia Ruotsin eturivin valmentajana, luennoinut ja pitänyt kursseja johtajuuden, viestinnän ja henkilökohtaisen kasvun alalta.

Suomenkieliselle yleisölle hän on tunnettu lapsille suunnatuista hittikirjoistaan Kani joka tahtoi nukahtaa (2015), Norsu joka tahtoi nukahtaa (2017) ja Traktori joka tahtoi nukahtaa (2020). Forssén Ehrlinin psykologisia rentoutumiskeinoja sisältävät meditatiiviset sadut ovat olleet maailmanmenestys: ne on käännetty yli 40 kielelle. 

Muuta ajatteluasi, saavuta tavoitteesi ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Marcus Bäckmanin lukemana äänikirjana. Kirjan on suomentanut Elina Lustig. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 11.1.2024.  

Pdf-vedokset, arvostelukappaleet ja tekijän haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi  

Viestisi

Lisää kommentti