05.04.2024
Kaj Korkea-ahon Äitiä etsimässä on koskettava kuvaus kahden miehen haaveesta saada yhteinen lapsi

Äitiä etsimässä on ainutlaatuinen kertomus kahden miehen matkasta isiksi. Se kuvaa vanhemmuuden kipeimpiä ja kauneimpia pisteitä paljaasti, rakkaudella ja huumorilla. Teos toimii myös oppaana kumppanuusvanhemmuudesta kiinnostuneille.

Kaj ja Niko päättävät yrittää saada lapsen. He tapailevat kumppanuusvanhemmaksi haluavia naisia, mutta etsintä tuntuu mahdottomalta. Miten uskaltaa tehdä lapsi vieraan kanssa, miten suunnitella perhettä, joka ei ole heteroseksuaalisuuden ja ydinperheen mallin mukainen?

Kaj Korkea-aho kuvaa tietään vanhemmaksi ja matkaansa nuoresta, homoutensa kieltävästä pojasta aikuiseksi. Henkilökohtainen tarina muuttuu yhteiseksi kertomukseksi ihmeestä, todeksi muuttuvasta haaveesta.

Kaj Korkea-aho (s. 1983) on sukupolvensa tunnustetuimpia suomenruotsalaisia kirjailijoita. Hän juontaa myös suosittua Ted & Kaj -podcastia ja esiintyy koomikkona. Hänen edellinen romaaninsa Punainen huone oli ehdolla sekä Pohjoismaiden neuvoston että Runebergin kirjallisuuspalkintojen saajaksi.

Äitiä etsimässä julkaistaan 10.4.2024. 

Teos julkaistaan kaikissa formaateissa. Äänikirjan lukee Mikko Kauppila. Teos julkaistaan samaan aikaa suomeksi ja ruotsiksi.

Viestisi

Lisää kommentti