14.02.2024
Kadonneet tyttäret -menestyssarjan toinen osa vie helteisen Havannan kuumaan sykkeeseen.

Soraya Lane: Kuubalainen tytär Ilmestyy 26.2.

Havanna, 1950-luku: Esmeraldan, maineikkaan sokeriparonin tyttären, on määrä naida kunnollinen kuubalaispoika. Mutta sitten hän rakastuu.

Lontoo, nykyhetki: Claudia on irtisanoutunut raskaasta työstään rahoitusalalla. Kun hän saa kuulla isoäitinsä syntyneen naimattomien äitien asuntolassa, hän haluaa selvittää totuuden juuristaan. Ainoina vihjeinä hänellä on vanha käyntikortti sekä piirros erään Kuuban vanhan mahtisuvun vaakunasta. Claudia ostaa menolipun Havannaan.

Elämää ja aisti-iloja sykkivässä kaupungissa Claudia tutustuu Mateoon, nuoreen kokkiin. He alkavat keriä auki tarinaa urheasta naisesta, joka sydäntään seuratessaan joutui luopumaan miltei kaikesta.

Kuubalainen tytär on unohtumaton ja koskettava historiallinen tarina perhesalaisuuksista, menetetyistä rakkauksista ja uusista aluista.

Kadonneet tyttäret on kahdessa aikatasossa kerrottu kirjasarja, joka tempaa lukijansa lumoaville matkoille halki mantereiden ja vuosikymmenten. Dramaattisia rakkaustarinoita, perhesalaisuuksia, toivoa ja unelmia tulviva sarja on täysosuma esimerkiksi Lucinda Rileyn ystäville. Suomessakin myyntilistat valloittaneen Italialaisen tyttären käynnistämään sarjaan on tulossa kahdeksan osaa. Kolmas osa Kreikkalainen tytär ilmestyy suomeksi elokuussa 2024.

Soraya Lane on uusiseelantilainen kirjailija, joka tunnetaan myyntimenestyksiksi nousseista, koskettavista historiallisista romaaneistaan. Lane hankki oikeustieteellisen tutkinnon, mutta löysi kutsumuksensa kirjoittamisesta. Nykyään hän elää unelmaansa kokopäiväisenä kirjailijana. Soraya Lane asuu miehensä, kahden poikansa ja perheen lukuisten nelijalkaisten ystävien kanssa pienellä uusiseelantilaisella maatilalla. Hänen teoksiaan on myyty jo yli miljoona kappaletta ja niitä luetaan lukuisilla kielillä ympäri maailmaa.

Viestisi

Lisää kommentti