19.02.2019
Jenni Heiti Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintäpäälliköksi

Jenni Heiti (VTM) on nimitetty Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintäpäälliköksi vastuualueenaan yleisen kirjallisuuden viestintä.

Jenni Heiti Kustannusosakeyhtiö Otavan viestintäpäälliköksi

Heitillä on pitkä työkokemus median ja journalismin parissa työskentelystä. Lisäksi hänellä on vahva osaaminen sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnista. Heiti on työskennellyt aiemmin pitkään Ilta-Sanomissa ja siirtyy nyt Kustannusosakeyhtiö Otavaan Otavamedian Anna-perheen vastaavan digituottajan tehtävästä. Hän aloittaa Otavassa 1.4.2019.

”Olen todella onnellinen siitä, että saamme Jennin kaltaisen huippuosaajan jo ennestään taitavaan markkinoinnin ja viestinnän tiimiimme. Jennin tausta toimittajana, tuottajana, sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisena sekä hänen intohimoinen rakkautensa kirjallisuuteen tekevät hänestä täydellisen osaajan tähän tehtävään”, iloitsee Otavan markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Tähjänjoki.

”Olen ollut kirjallisuuden suurkuluttaja lapsesta saakka, ja onkin upeaa päästä nyt työskentelemään yhdessä Otavan ja Liken kirjailijoiden kanssa. He ovat kirjallisuuden ehdotonta kärkeä, ja odotan innolla, mitä kaikkea saamme yhdessä aikaan. Kirja on pitänyt pintansa nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Uskon vahvasti, että digitaalisuus ja esimerkiksi sosiaalisen median kanavat vain lisäävät entisestään kirjan mahdollisuuksia tavoittaa yleisöjä myös tulevaisuudessa”, sanoo Jenni Heiti.

Lisätietoja:

Kustannusosakeyhtiö Otava: Kirsi Tähjänjoki kirsi.tahjanjoki@otava.fi 040 725 5374

Jenni Heiti jenni.heiti@otava.fi 044 358 5060

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimisen palveluiden kustantaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.