17.03.2022
Jannika B:n voimakirja elämän kipeistä ja kauniista puolista ilmestyy syksyllä

Otava julkaisee lokakuussa Sanna Wikströmin ja Jannika Wirtasen kirjoittaman voimakirjan Jannika B – Ihmisen muotoinen, joka avaa rakastetun artistin näkemyksiä ihmisenä olemisen kauneudesta ja sen haasteista. Pohjana on artistin oma elämäntarina ja oivallukset.

Jannika B:n voimakirja elämän kipeistä ja kauniista puolista ilmestyy syksyllä

Jannika B:n artistiunelman toteutuminen vei hänet onnen huipulta uupumukseen, mutta toi mukanaan suuria oivalluksia ihmisenä olemisesta. Sanna Wikströmin ja Jannika Wirtasen yhdessä kirjoittamassa voimakirjassa Jannika B jakaa oman elämän kautta syntyneitä havaintojaan rohkeudesta, unelmien tavoittelusta sekä yksinäisyyden ja riittämättömyyden kokemuksista. Ihmisen muotoinen kuva täydentyy luku luvulta.

Jannikan tarina näyttää, kuinka tunteiden kirjon voi kääntää voimavaraksi ja löytää näin elämäänsä seikkailun ilon. 

Sanna Wikström on suomen kielen FM, kirjailija ja Hidasta elämää -median perustaja, joka on tuntenut Jannikan 24 vuoden ajan.  

Jannika Wirtanen eli Jannika B on omakustannetekijästä menestykseen ponnistanut naisartisti ja lauluntekijä, joka tunnetaan myös monista suosituista TV-formaateista. Kirjan kanssa samoihin aikoihin Jannika B julkaisee Ihmisen muotoinen -nimisen kappaleen, joka on toinen single hänen tulevalta albumiltaan.

 

Jannika B – Ihmisen muotoinen ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä äänikirjana syksyllä 2022.  

 

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot: adele.couavoux@otava.fi  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi