14.03.2024
Ihana, uusi Yhteishyvän juhlat -ruokakirja esittelee yli 100 reseptiä isoihin ja pieniin juhlahetkiin

Äitienpäivä, vappu, valmistujaiset, ystävien viikonloppu – juhlimisen syitä on paljon. Yhteishyvän juhlat -uutuuskirja kokoaa yli sata suuriin ja pieniin juhliin sopivaa, ihanaa reseptiä!

Ihana, uusi Yhteishyvän juhlat -ruokakirja esittelee yli 100 reseptiä isoihin ja pieniin juhlahetkiin

Vieraat tekevät juhlan, mutta myös tarjoilut ja kattaus kuuluvat olennaisesti juhlahetkeen. Yhteishyvän juhlat -uutuuskirjan inspiroivat reseptit ovat kaikki testattuja ja toimivaksi todettuja ja mikä parasta, kaikki reseptien ainekset löytyvät kätevästi S-ryhmän ruokakaupasta.

Helppoutta lisää myös kirjan kätevät vinkit juhlien suunnitteluun sekä ihanat tarjoiluehdotukset isoihin tai pieniin juhliin. Kirjassa on hyvin huomioitu myös vegaaniset vieraat ja erityisruokavaliot.

Yhteishyvän juhlat esittelee parhaat täytekakut, juustokakut, makeat leivonnaiset, voileipäkakut, ruokaisat salaatit, leivät ja levitteet, tapakset ja alkupalat, pääruoat, lisukkeet, juomat ja jälkiruoat.

Ruokajuhlat voi rakentaa monista tarjottavista isolle porukalle noutopöytään
tai pienemmälle joukolle alku-, pää- ja jälkiruokineen pöytään katettuna. Miltäpä kuulostaisi äitienpäivän menu, joka koostuu ranskalaisesta parsakeitosta, paistetusta kuhasta ja gremolatasta, sitruunaisesta perunapaistoksesta, hedelmä-kurkkusalaatista fetavaahdolla ja valkosuklaa-passionjuustokakusta?

Kirjasta löydät houkuttelevien reseptien lisäksi asiantuntevat neuvot kotijuhlien valmisteluihin. Tiesitkö, että yksi vieras syö noutopöydästä keskimäärin noin 450 grammaa ruokaa? Tai että yksi kahvipaketti ja litran purkki kahvimaitoa riittävät  20 henkilön kahvitteluun?

Yhteishyvän juhlat – Rakastetut reseptit ja ohjeet kodin juhliin ilmestyy viikolla 13 ja on myynnissä  S-marketeissa, Prismoissa ja prisma.fi:ssä hintaan 22,90 €.

Pdf-vedokset ja arvostelukappaleet: adele.couavoux@otava.fi 

Viestisi

Lisää kommentti