26.03.2020
Huippumyyjä kertoo uutuuskirjassa kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää

Nyt jos koskaan on tärkeää tietää, mitä kaikkea asuntoa ostaessa kannattaa ottaa huomioon. Andrei Koivumäen Neliöt liikkuu -Kodinostajan opas (Nemo) -uutuustietokirja on kattava tietopaketti kaikille asunnon ostamisesta haaveileville.

Huippumyyjä kertoo uutuuskirjassa kaiken, mitä oman asunnon ostajan tulee tietää

Maaliskuun lopussa ilmestyvässä tietokirjassa pureudutaan asuntokauppoihin ja sen kiemuroihin tavallisten ostajan silmin. Televisiosta tuttu huippumyyjä Andrei Koivumäki on koonnut Neliöt liikkuu – Kodinostajan opas -tietokirjaansa kattavasti kaiken, mitä asuntokaupoilla tulee tietää.

”Tämä kirja auttaa sinua ostamaan oikean kodin ja ennen kaikkea kiinnittämään katseesi olennaisiin asioihin. Näiden kansien sisältä löydät hiljaisen tiedon, jota et sanomalehdistä tai googlesta löydä”, Koivumäki kuvailee. 

Mitä isännöitsijäntodistuksesta voi lukea? Mitä asunto-osakkeen ostaja ostaa? Mistä voi tarkistaa, onko rivitalon oma piha todella oma? Mikä on taloyhtiö? Entä mihin kaikkiin asioihin tulee kiinnittää huomiota asuntonäytöissä?

Koivumäki avaa kirjassa, kuinka välttää kauppatilanteen sudenkuopat ja miten erottaa tärkeät asiat vähemmän tärkeistä. Lisäksi hän auttaa näkemään asuntojen mahdollisuudet uusin silmin. Ennen kaikkea kirja opastaa löytämään tarjolla olevista vaihtoehdoista kodin, joka on oikea juuri sinulle!

Tähtimyyjä antaa myös hyödyllisiä ohjeita, vinkkejä ja neuvoja aloittelevalle asunnonostajalle. Kirjassa on lisäksi monia käytännöllisiä esimerkkejä, jotka avaavat asuntokauppakiemuroita paremmin lukijalle.

 

PDF-vedokset ja Andrein haastattelupyynnöt: eeva.louko@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi