27.02.2020
Hittikeittokirja saa jatkoa – Sami Kuroselta keittokirja lapsille

Radioäänenä ja tv-kasvona tunnetun Sami Kurosen viime vuonna ilmestynyt keittokirja Elämäni Reseptit sai huikean vastaanoton. Nyt kirja saa jatkoa, kun Kuroselta ilmestyy veljensä Pasi Kurosen kanssa lasten makujen maailmaan sukeltava Junnut kokkaa -keittokirja.

Hittikeittokirja saa jatkoa – Sami Kuroselta keittokirja lapsille

Otavan kustantamana kesällä ilmestyvään Junnut kokkaa -kirjaan on koottu houkuttelevia, herkullisia ja sopivan haastavia reseptejä, joiden avulla koululaiset innostuvat ruuasta ja ruuanlaitosta. Kirjassa kokkaavat ja leipovat myös Sami ja hänen veljensä Pasi Kurosen kymmenvuotiaat lapset.

Idea kirjaan syntyi miehiltä kuin itsestään.

”Meillä on veljeni Pasin kanssa saman ikäiset tyttäret ja molempien kotona on havaittavissa varovaisen innostunutta kiinnostusta ruoanlaittoa kohtaan. Haluamme vanhempina tukea lasten kokkailua kaikin mahdollisin keinoin”, Kuronen kuvailee.

Tulevan kirjan resepteissä sukelletaan esimerkiksi suosituimpiin kouluruokiin ja iltoihin, kun kutsutaan kavereita yökylään ja kokataan yhdessä.

”Kokkaa kuten idolisi -osiossa tutut esikuvat puolestaan paljastavat lempireseptinsä ja lasten vanhemmille tarjoamme kirjassa uusia vinkkejä koulujen ja harrastusjengien myyjäisiin”, Kuronen lisää.

Jo 30 vuoden uran tehnyt Sami Kuronen tunnetaan niin radioäänenä kuin tv-kasvona. Ruoanlaitosta hän innostui pitkälti keittiömestariveljensä Pasin ansiosta.

Lähiruokapiireissä arvostettu Pasi Kuronen työskentelee nykyisin Mimis Kotipellon puutarha -yrityksessä myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen parissa.

Lisätietoja: eeva.louko@otava.fi

Liittyvät kirjailijat

Liittyvät teokset