26.03.2019
Henna Miettinen Otava Oppimisen palvelujen liiketoimintajohtajaksi

Henna Miettinen (TaM) on nimitetty Otava Oppimisen palvelujen liiketoimintajohtajaksi vastuualueenaan digituotanto ja sen kehittäminen. Hän aloittaa tehtävässään toukokuun lopussa. Miettinen siirtyy Otavaan Sanoma Prolta.

Henna Miettinen Otava Oppimisen palvelujen liiketoimintajohtajaksi

”Olemme todella iloisia siitä, että saamme Hennan joukkoomme. Hänen vahva osaamisensa ja upea asenteensa täydentävät hienosti Otava Oppimisen palveluiden kokonaisuutta”, sanoo Otava Oppimisen palveluiden kustannusjohtaja Teuvo Sankila.

 

”Koulumaailma, oppimateriaalit ja oppimisen palvelut ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Minulle on erittäin tärkeää saada tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Haluan olla mukana asiakkaan arjessa tarjoamalla kuhunkin tilanteeseen sopivia ratkaisuja – oli se sitten printtiä tai digiä. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan tarkemmin Otavan tuotteisiin ja palveluihin”, iloitsee Henna Miettinen.

 

Lisätietoja:

 

Otava Oppimisen palvelut:

kustannusjohtaja Teuvo Sankila 050-373 7474 teuvo.sankila@otava.fi
Henna Miettinen 040-183 4394

 

Kustannusosakeyhtiö Otava on johtava yleisen kirjallisuuden ja oppimisen palveluiden tuottaja Suomessa. Olemme osa Otava-konsernia, jonka liiketoiminta-alueita ovat kirjat, kauppa, lehdet ja uudet liiketoiminnot.