16.01.2024
Freida McFaddenin odotettu, itsenäinen jatko-osa Kotiapulaiselle julkaistaan suomeksi helmikuussa

Yhdysvaltalainen Freida McFadden on aivovammoihin erikoistunut lääkäri ja kirjailija, jonka yli 30 kielelle käännetty, kansainvälinen läpimurtoromaani Kotiapulainen on ollut valtava myyntimenestys myös Suomessa. Psykologisesti tarkkanäköinen, amerikkalaisen luokkayhteiskunnan valtasuhteita kommentoiva hittijännäri saa odotettua jatkoa. Jussi Kiven suomennos Kotiapulaisen itsenäisestä jatko-osasta julkaistaan helmikuussa nimellä Kotiapulaisen salaisuus.

Valtavan suositun psykologisen trillerin jatko-osa tyrmää käänteillään.

Ei ole helppoa löytää työnantajaa, joka ei utelisi menneistä. Niinpä Millie on onnekas saadessaan työn äveriään pariskunnan kotiapulaisena Manhattanilla. Kaikki on ihan hyvin, kunhan hän vain pitää upean kattohuoneiston siistinä, kokkaa hienot illalliset eikä häiritse vakavasti sairaana olevaa rouva Garrickia, joka asuu tilapäisesti vierashuoneessa.

Millie ei kuitenkaan saa mielestään rouva Garrickia, jota ei ole edes tavannut kasvokkain. Hän on varma, että on kuullut naisen itkevän ja nähnyt veritahroja tämän yöpaidoissa. Lopulta Millie kolkuttaa kielloista huolimatta oveen. Kun se hiljaa avautuu, kaikki muuttuu…

Kotiapulaisen salaisuus ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Sanna Majurin lukemana äänikirjana. Teoksen on suomentanut Jussi Kivi. Kirja julkaistaan 8.2.2024. 

PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt ilmo.muuronen@otava.fi 

Viestisi

Lisää kommentti