23.08.2022
Finlaysonin ihanat suosikkikuosit voi nyt neuloa vaikka sukkiin tai villapaitaan

Kenenpä kodissa ei olisi Finlaysonin tuotteita? Nyt suomalaisten rakastamat kuosit saa vielä henkilökohtaisemmiksi. Finlaysonin ja Novitan uutuuskirjan avulla pääset neulomaan muun muassa sukkia, lapasia, pipoja ja puseroita Novitan ihanilla langoilla. Klassikkokuosit neuleina -uutuuskirja ilmestyy 12.9. ja on myynnissä yksinoikeudella S-ryhmän myymälöissä.

Finlaysonin ihanat suosikkikuosit voi nyt neuloa vaikka sukkiin tai villapaitaan

Klassikkokuosit neuleina esittelee tunnettujen neulesuunnittelijoiden tulkinnat kymmenestä Finlaysonin klassikkokuosista. Kirjassa on kuusitoista ohjetta, joiden avulla eritasoiset käsityön ystävät pääsevät neulomaan niin puseroita, sukkia, lapasia kuin pipoja koko perheelle Finlaysonin tutuissa ja ihanissa klassikkokuoseissa. 

”Tehdastuote ole koskaan yhtä henkilökohtainen kuin omin käsin tehdyt tuotteet. Siksi olemme enemmän kuin innoissamme tästä kirjasta. Olemme valinneet kokoelman rakastettuja kuosejamme huolella niin, että ne palvelevat erilaisia neulojia ja neuleiden käyttäjiä mahdollisimman hyvin”, Finlaysonilta kommentoidaan. 

Finlayson on tuottanut suomalaisia koteja värittäviä ja ilahduttavia kankaita jo kolmella vuosisadalla ja ollut mukana ihmisten arjessa siitä lähtien, kun Suomessa on kudottu kankaita teollisesti.

”Itse tehty villapaita lämmittää paljon enemmän kuin ostettu. Neuleessa on säilöttyä
rakkautta, jota vaate luovuttaa vuosia kantajalleen”, Finlaysonilta iloitaan. 

 

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi 

Pdf-vedokset ja lisätiedot: hanna-leena.soisalo@otava.fi