05.04.2022
Eve Hietamies jatkaa sittenkin supersuosittua romaanisarjaansa – ”Olin jo päättänyt, ettei tarina jatku, mutta sitten Antti Pasanen alkoi jutella päässäni”

Yksinhuoltajaisä Antti Pasasesta ja hänen pojastaan Paavosta kertova sarja on myynyt yhteensä lähes 250 000 kappaletta kaikissa formaateissa. Hietamies päätti jo kertaalleen lopettaa sarjan, mutta sitten Antti Pasasen repliikkejä alkoi putkahdella päähän.

Eve Hietamies jatkaa sittenkin supersuosittua romaanisarjaansa – ”Olin jo päättänyt, ettei tarina jatku, mutta sitten Antti Pasanen alkoi jutella päässäni”

 Se Pasanen vain tunki ajatuksiin! Mun oli pakko kirjoittaa! Eve Hietamies parahtaa. 

Suureen suosioon nousseista ”Pasasen pojista” kertovan romaanisarjan kolme edellistä osaa, Yösyöttö, Tarhapäivä ja Hammaskeiju, ovat myyneet yhteensä neljännesmiljoonan, ja niistä kaksi ensimmäistä on nähty valkokankaallakin. Hietamiehen ei ollut tarkoitus jatkaa sarjaa, mutta toisin kävi. Kun ”se Pasanen” valloitti ajatukset, Even ei auttanut kuin ryhtyä hommiin.

Neljäs osa, Numeroruuhka, ilmestyy 13. huhtikuuta. Siinä Antti hukkuu Wilma-viesteihin, joita ilman Paavon koulutaival ei ilmeisesti mitenkään voisi hoitua. Moitteista Paavo noteeraa vain ne, jotka estävät häntä pelaamasta pleikkaa kavereiden kanssa. Pormestari on kutsunut nelosluokkalaiset itsenäisyyspäivän juhliin, mikä synnyttää Antissa puvunhankkimisstressin, Paavossa kikapoo-stressin ja molemmissa yhteisen stressin siitä, että Paavon pitäisi kohdata tyttöbakteerit tanssilattian ahtaudessa. Antin oloa ei helpota, että työpaikalla lehtitalossa leijuu YT-neuvottelujen uhka.

Numeroruuhka ilmestyy 13.4.2022.

Haastattelut ja pdf-vedokset: jenni.heiti@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

 

Liittyvät kirjailijat

Liittyvät teokset