20.12.2022
Eeva Loukon toinen romaani Käärmeiden maa vie lukijan menneisyyden haamuihin

Nousevan dekkaritähden Eeva Loukon koukuttava uutuus jatkaa esikoisromaani Onnellisten saaren tarinaa. Idea kakkososaan syntyi jo esikoista kirjoittaessa.

Eeva Loukon toinen romaani Käärmeiden maa vie lukijan menneisyyden haamuihin

Toukokuinen helleaalto hellii lauttasaarelaisia, ja uusi työ paikallislehden toimituksessa pitää Ronja Vaaran sopivan kiireisenä. Kun Helsingin edustan Käärmesaarelta löytyy nuoren naisen ruumis, näkee Ronjan uusi pomo mahdollisuuden nostaa paikallislehti tapauksen ykköslähteeksi. Vastentahtoisesti Ronja ottaa yhteyttä tutkintaa johtavaan Anton Koivuun, joka onkin yllättäen valmis vuotamaan tietoja Ronjalle, mutta palvelusta vastaan.

Pian Lauttasaarta järkyttää myös toinen kuolemantapaus. Koivu tiimeineen kiristää tahtia tapausten ratkaisemiseksi, mutta yllättävä vieras menneisyydestä mutkistaa tutkintaa.

Eeva Loukon esikoisromaani Onnellisten saari (Otava, 2022) sai loistavan vastaanoton niin kriitikoilta kuin lukijoiltakin ja sitä on myyty yhteensä jo 14 700 kpl. Teoksen ulkomaanoikeudet on myyty tähän mennessä Saksaan, Puolaan, Italiaan ja Viroon.

Käärmeiden maa julkaistaan 2.1.2023.

Haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset: jenni.heiti@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Viestisi

Lisää kommentti