18.02.2019
Dekkarikuningatar Camilla Läckberg saapuu Suomeen – yli 23 miljoonaa kirjaa myyneen ruotsalaistähden Kultahäkki julkaistaan 11.4.

Ruotsalainen Camilla Läckberg (s. 1974) on yksi maailman menestyneimpiä kirjailijoita. Läckbergin teoksia on käännetty 43 kielelle ja julkaistu yli 60 maassa. Uutuusteos Kultahäkki julkaistaan maailmanlaajuisesti 11.4., Läckberg on haastateltavissa Suomessa 2. ja 3.5.

Dekkarikuningatar Camilla Läckberg saapuu Suomeen – yli 23 miljoonaa kirjaa myyneen ruotsalaistähden Kultahäkki julkaistaan 11.4.

Naisen kosto on suloinen. Kultahäkki on Läckbergin uusi aluevaltaus kirjailijana. Se on psykologinen trilleri naisesta, joka saa tarpeekseen ja päättää ottaa oikeuden omiin käsiinsä. 

Ulkopuolisten silmissä Faye on saanut ”koko paketin”: ihanan aviomiehen, suloisen tyttären ja tyylikkään kodin Tukholmassa. Mutta synkät muistot lapsuuden Fjällbackasta piinaavat häntä, ja Faystä tuntuu kuin hänet olisi vangittu kultahäkkiin. Ennen rohkea ja kunnianhimoinen Fay luopuu kaikesta miehensä vuoksi. Kun Jack sitten pettää häntä, Fayn koko maailma romahtaa. Hän on täysin tuhoutunut, kunnes päättää kostaa.  

Kultahäkki on vastustamattoman koukuttava jännitysromaani, joka luotaa ihmismielen varjopuolta ja kurkistaa sen syvimpään pohjaan. Se näyttää, mitä tapahtuu siinä pisteessä, jossa ei enää voi antaa anteeksi. Kaksiosaisen sarjan avaava Kultahäkki on vuoden järisyttävin dekkaritapaus kaikkialla maailmassa.  

Ekonomi ja menestyskirjailija Camilla Läckberg singahti maailmanmaineeseen Fjällbacka-sarjallaan. Kirjailijanuran rinnalla Läckberg on säilyttänyt toisen jalkansa vankasti liike-elämässä. Hänen menestynyt Invest In Her -sijoitusyhtiönsä tavoittelee tasa-arvoisempaa elinkeinoelämää sijoittamalla naisten liiketoimintahankkeisiin. Läckberg on myös merkittävä sosiaalisen media vaikuttaja. Nykyään hän jakaa kurkistuksia päivittäiseen elämäänsä yli 220 000 Instagram-seuraajalleen.   

Läckberg on median haastateltavissa Helsingissä 2. ja 3.5. Haastattelupyynnöt: adele.couavoux@otava.fi  

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi