06.10.2023
Camilla Läckbergin ja Henrik Fexeuksen henkeäsalpaavan Mentalisti-trilogian päätösosa Kangastus julkaistaan suomeksi

Läckbergin ja Fexeuksen saumattoman yhteistyön hedelmänä syntynyt jännitystrilogia saa räjähtävän päätöksensä. Kangastus-romaani julkaistiin Ruotsissa elokuussa ja se hyppäsi välittömästi myyntilistojen ykköspaikalle. Lokakuun lopussa Kangastusta voi lukea myös suomeksi.

On joulukuu, ja Ruotsin oikeusministeri on uhattuna. Samoihin aikoihin Tukholman metrotunneleista löydetään ihmisluiden kasa, ja luuranko vaikuttaisi kuuluvan vaikutusvaltaiselle talousmiehelle. Tukholman poliisin Mina Dabiri ryhmineen on yhä tolaltaan viime kesänä kollegan kuolemaan johtaneiden traumaattisten tapahtumien jäljiltä ja pyytää mentalisti Vincent Walderia avukseen. Vincentistä tuntuu, että maailma hänen ympärillään vain synkistyy. Kun maan alta löytyy toinen luukasa, ryhmä joutuu taas koetukselle. Mitä oikein on meneillään tunneleissa syvällä Tukholman alla? Ja kuka jahtaa ministeriä?

Kangastus ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Armi Toivasen lukemana äänikirjana. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 19.10.2023. Romaanin ovat suomentaneet Hanna Arvonen ja Tuulia Vihanto.  

PDF-vedokset, arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt: ilmo.muuronen@otava.fi 

Viestisi

Lisää kommentti