18.11.2020
Antti Holman Kaikki elämästä(ni) on lukijoiden supersuosikki
Antti Holman Kaikki elämästä(ni) on lukijoiden supersuosikki

Antti Holman syyskuussa julkaistu Kaikki elämästä(ni) on myynyt jo nyt lähes 45 000 kappaletta. 

Antti Holman omaelämäkerrallinen romaani Kaikki elämästä(ni) on saanut upean vastaanoton. Teos on myynyt kahdessa kuukaudessa lähes 45 000 kappaletta. Erityisen suosittu romaani on ollut äänikirjana.

– Kaikki elämästä(ni) on myynyt ennennäkemättömällä vauhdilla äänikirjana, eikä ihme, sillä Holman itsensä lukemana äänikirjaan haluaa palata kerta toisensa jälkeen. On ollut ilahduttavaa saada palautetta, että kirja on haluttu ostaa myös kovakantisena, vaikka se on jo kertaalleen kuunneltu äänikirjana. Teos on upea monin eri tavoin, ja mielestäni se kuuluu jokaisen fanin kirjahyllyyn, iloitsee Otavan liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani.

Antti Holma tarkastelee teoksessaan Suomea ja suomalaisuutta, itseään ja muita humoristisesti, tarkkanäköisesti ja myös koskettavasti. Elämän ja ajattelun kokonaisesityksessä Holma käy samastuttavasti läpi huikean tunnekirjon suunnattomasta itsevarmuudesta aina häpeän pohjamutiin ja panee itsensä likoon käsitellessään lapsuuttaan, nuoruuttaan ja aikuisuuttaan, menestystä ja sen hintaa. Samalla romaani on yllättävien käänteiden kautta etenevä matkakertomus, joka kulkee Holmalle tärkeiden paikkakuntien Lapuan, Muuruveden, Sonkajärven, Helsingin ja Lontoon kautta New Yorkiin. Humoristina tunnettu Holma paljastaa romaanissaan myös vakavan ja henkilökohtaisen puolensa, mikä on vedonnut niin lukijoihin kuin kriitikoihin.

Antti Holma (s. 1982) on Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä. Hän on aiemmin julkaissut kiitetyn esikoisromaanin Järjestäjä (2014) sekä myyntimenestyksiksi nousseet teokset Kauheimmat runot (2015) ja Kauheimmat joululaulut (2017).

Liittyvät kirjailijat