22.04.2021
A. M. Ollikaisen Kontti-romaanin oikeudet on myyty yhteentoista maahan ennen kirjan ilmestymistä

Kirjailijanimen takana on ansioitunut kirjailijapariskunta Aki ja Milla Ollikainen. Kontti valittiin Rikos 2019 -kirjoituskilpailun voittajaksi yli 400 käsikirjoituksen joukosta. Tiukkarytmisen ja koukuttavan trillerin käännösoikeuksien myynti on kovassa vauhdissa.

A. M. Ollikaisen Kontti-romaanin oikeudet on myyty yhteentoista maahan ennen kirjan ilmestymistä

Kontti aloittaa rikoskomisario Paula Pihlajan tutkimuksista kertovan sarjan.

Helsinkiläisen mahtisuvun mailta löytyy kontti, jonka sisälle on hukutettu ruumis. Kun rikoskomisario Paula Pihlaja alkaa tutkia tapausta, jäljet johtavat perheyrityksen vuosien takaisiin liiketoimiin Afrikassa. Nyt jokainen suvun jäsen tuntuu piilottelevan salaisuuksia huolitellun ulkokuorensa alla. Mitä on tapahtunut vuosia sitten Afrikassa, ja miksi kukaan ei suostu puhumaan? Ketä suvun jäsenet ja perheyrityksen uskolliset työntekijät suojelevat?

Kontin käännösoikeudet on myyty Saksaan, Hollantiin, Norjaan, Viroon, Latviaan, Liettuaan,  Puolaan, Sloveniaan, Unkariin, Tšekkiin ja Turkkiin. 

Aki Ollikainen on julkaissut kolme romaania ja voittanut Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon 2012. Milla Ollikainen on julkaissut kolme rikosromaania. Aviopari asuu kahden lapsensa kanssa Lohjalla.

Kontti ilmestyy 12.5.2021.

Haastattelu- ja vedospyynnöt: kirsi.sievanen@otava.fi

Painetut ja sähköiset arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Käännösoikeudet: Elina Ahlbäck Literary Agency

https://www.ahlbackagency.com