Yrjövuori

Paimiolainen Marko Yrjövuori kuuli, että Kalifornian huippu-
urheilijoilla oli pulaa hyvistä urheiluhierojista.

Hän pakkasi laukkunsa ja lähti tavoittelemaan suurta unelmaa. Väsymättömällä työllään ja periksiantamattomalla luonteellaan hän pääsi ensin NHL:ään Los Angeles Kingsin riveihin, sitten NBA:han osaksi Los Angeles Lakersin 2000-luvun mestaruus-
joukkuetta. Yrjövuori perusti oman yrityksen ja alkoi kehittää eri lajien kärkiurheilijoiden fyysisiä ominaisuuksia. Pian hänestä tuli yksi ammattiurheilun kysytyimmistä fysiikkavalmentajista ja hänet alettiin tuntea nimellä The Finn.
Pitkien päivien ja huumaavan menestyksen keskellä Yrjövuori kuitenkin unohti pitää huolta itsestään. Kun hän nukahti lukiessaan tyttärelleen iltasatua, hän havahtui siihen, millaista elämää oli viimeiset vuodet viettänyt. Hän oli kaikesta saavuttamastaan ylpeä ja kiitollinen, mutta näin ei voinut jatkua.
Yrjövuori palasi Suomeen ja työskentelee nykyisin muun muassa koripallomaajoukkue Susijengin palveluksessa. Tässä kirjassa hän kertoo avoimesti vaikeasta lapsuudestaan, hulppeasta Amerikan-elämästään ja toisaalta myös hohdokkaan Hollywoodin nurjasta puolesta. Hän avaa ajatuksiaan urheiluvalmennuksesta, työuupumuksesta ja levon merkityksestä.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-31487-5

ISBN e-kirja: 978-951-1-32349-5

ISBN pehmeäkantinen kirja: 978-951-1-32961-9

ISBN äänikirja: 978-951-1-34885-6

Julkaisukuukausi: syyskuu 2017

240 sivua (kovakantinen kirja)

240 sivua (pehmeäkantinen kirja)

Kirjastoluokka: 79.1

Kustantamo: Nemo

Avainsana:  Muut Nemo Petteri Ala-Kivimäki Tietokirjat

Kuva kirjailijasta Petteri Ala-Kivimäki

Petteri Ala-Kivimäki

Petteri Ala-Kivimäki on Helsingin Sanomien pitkäaikainen urheilutoimittaja.

...
Kirjailijan sivulle
nemo-logo

Nemo kustantaa laatukirjoja lapsille ja aikuisille