2

Talven makuja

Sahrami ja glögi tuoksuvat, mausteinen lihapata lämmittää, joululeivät paistuvat

Syyskylmien koittaessa on aika houkutella esiin talven ihanat maut. Suuressa padassa hautuvat mausteiset kasvis-, kala- ja liharuoat, ja joulunodotus sujuu joutuisasti sahramileivonnaisia ja lahjaherkkuja laitellen. Upeasti kuvitetusta reseptikirjasta löytyvät herkut talvipäiviin, adventtiin, jouluun, uuteen vuoteen ja ystävänpäivään.

Alkuteos: Vinterns goda. Mat, bakat, sött

ISBN: 978-951-1-28232-7

Kääntäjä: Jaana Iso-Markku

Julkaisukuukausi: 09.2014

Kirjastoluokka: 68.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Jaana Iso-Markku Malou Holm Otava Åsa Swanberg