Suomalaista villikalaa
Kotimaiset villikalat ovat raikkaita, terveellisiä, ekologisia ja herkullisia!
Kun verkkoon tarttuu simppu, villikalojen ystävä ilahtuu, sillä siitä saa täyteläisen keiton.
Graavattu särki muistuttaa maultaan kallista siikaa, ja kivinilkasta syntyy rapeita kalapuikkoja. Kokeile paistaa säynävä voissa thaimaalaisittain inkiväärin kera.
Janne Rautio on intohimoinen kalamies, kokki ja suomalaisen luonnonkalan puolestapuhuja. Kirjan reseptit ovat jalostuneet vuosien kokeilujen tuloksena, kun Rautio on pyrkinyt hyödyntämään koko kalasaaliinsa ja tehnyt siitä herkullista ruokaa.
ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-31968-9
Julkaisupäivä: 17.05.2018
192 sivua (kovakantinen kirja)
Kirjastoluokka: 67.62
Kustantamo: Nemo
Avainsana: Janne Rautio Nemo Tietokirjat
Janne Rautio
Janne Rautio on tietokirjailija, kova kalamies ja innokas kokki, joka syö kalaa viisi kertaa viikossa. Hän haluaa puhdistaa kotimaisen luonnonkalan maineen osoittamalla, kuinka herkullista ruokaa siitä saa oikein valmistamalla.
(Kuva: Timo Viljakainen)
...