Saaristoruokaa
Harri Syrjänen tuo saariston keittiöösi!
Suomalaista ruokaa saariston tapaan
Suositun Saaristoruokaa-kokkausohjelman maukkaat ruokaohjeet huippukokki Harri Syrjäsen mutkattomalla tyylillä.
Samalla tutustutaan Suomen idylliseen saaristoon.
Ohjelman toinen tuotantokausi alkaa MTV3:lla keväällä 2015.
ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-28807-7
Julkaisukuukausi: maaliskuu 2015
144 sivua (kovakantinen kirja)
Kirjastoluokka: 68.2
Avainsana: Harri Syrjänen Tietokirjat
Harri Syrjänen
Harri Syrjänen (s. 22.4.1969) on suomalainen kokki ja food stylist, joka on esiintynyt monissa suosituissa tv-ohjelmissa: Kokkisota, Sokkokokki, Liemessä, Tanssii tähtien kanssa. Tv-kokkina hän on luotsannut kahta omaa ohjelmasarjaa: Soppamies 2000-luvun alussa ja Saaristoruokaa keväästä 2014 alkaen.
Koko tuotanto
- Soppamies, 2003 Otava
- Saaristoruokaa, 2015 Otava