2

Ruokamysteerit

Tolkkua ravitsemuskeskusteluun, tietoa ja tukea ruokavalintoihin

Rasvataistelu, proteiinihehkutus, superfood-suositukset, lihansyönnin ekologisuus… Ruoasta ja ravitsemuksesta on 2000-luvulla puhuttu siinä määrin, että hyvien ruokavalintojen tekeminen voi käydä hankalaksi. Nyt asiantuntijat selvittävät, mitä ruokamysteerien takana on. Mitä siis kannattaa syödä, jos ajattelee terveyttään – tai myös luonnon, eläinten ja muiden ihmisten hyvinvointia?

”Ravitsemusterapeutin ja toimittajan kiihkoton teos keskittyy tarjoamaan mahdollisimman objektiivista ja tutkittua tietoa ruokavalintojen pohjaksi.” – Lapin Kansa

”Kirjan avulla voi oppia tekemään viisaita valintoja ruokakaupassa.”
– Sydän

”Tolkun ääni ruokataiston keskellä” – Lapin Kansa

ISBN: 978-951-1-32180-4

Julkaisukuukausi: 01.2018

Kirjastoluokka: T 59.34

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Leena Putkonen Mari Koistinen Otava Seven

Kuva kirjailijasta Leena Putkonen

Leena Putkonen

Leena Putkonen (s. 1983) on vatsa- ja suolistovaivoihin erikoistunut ravitsemusterapeutti ja terveystieteen maisteri. Hän on ensimmäisenä suomalaisena kouluttautunut FODMAP-ruokavaliosta Lontoossa King’s Collegessa sekä Monashin yliopistossa Melbournessa Australiassa.

Koko tuotanto

  • Superhyvää suolistolle! Herkkävatsaisen elämä kuntoon, 2016 Otava
  • Ruokamysteerit. Viisaiden valintojen jäljillä, yhdessä Mari Koistisen kanssa, 2017 Otava
  • Superhyvää keholle! 2019, Otava
...
Kirjailijan sivulle