2

Rantakahvila

Viihteen huippunimen rakastettu kesäromaani vihdoin suomeksi.

Kolmekymppinen Evie Flynn sinnittelee pätkätöissä ja seurustelee ihan mukavan ja erittäin järkevän Mattin kanssa. Mattin pieni poika on Evielle rakas, mutta elämä tuntuu silti vain kulkevan ohi.

Kun Jo-täti kuolee yllättäen, Evie perii kaukana Cornwallissa sijaitsevan rantakahvilan. Vastoin kaikkien odotuksia – myös omiaan – hän sukeltaa kahvilanpitäjäksi pienen kylän arkeen. Koettelemuksia ja kommelluksia riittää, mutta viimein uusi alku ylittää Evien kuvitelmat niin työssä kuin rakkaudessakin.

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan kesälukemisen kuningattarena sekä lämpimien ja viisaiden tarinoiden punojana.

Alkuteos: The Beach Café

ISBN: 978-951-1-39378-8

Kääntäjä: Eeva Parviainen

Julkaisukuukausi: 05.2021

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Eeva Parviainen Kaunokirjat Lucy Diamond Otava Viihde

Kuva kirjailijasta Lucy Diamond

Lucy Diamond

Brittiläinen menestyskirjailija Lucy Diamond tunnetaan kesälukemisen kuningattarena sekä lämpimien, nokkelien ja viisaiden tarinoiden punojana. Hänen henkilöihinsä on helppo samastua ja ihastua. Lucy Diamond on työskennellyt kustannusalalla ja matkustellut paljon. Hän asuu perheineen Bathissa.

https://www.lucydiamond.co.uk/

Suomennetut teokset

  • Rantakahvila, 2021, suom. Eeva Parviainen
    (The Beach Café, 2016)
  • Rantakahvilan joulu, sis. pienoisromaanit Joulu saapuu Rantakahvilaan, Jouluyllätyksiä Rantakahvilassa ja Rantakahvilan uusi tulokas, 2021, suom. Eeva Parviainen
    (Christmas at the Beach Café, 2013,
    Christmas Gifts at the Beach Café, 2014
    A baby at the Beach Café, 2016)
...
Kirjailijan sivulle