Punainen pata

Munakello pärähtää.

Syömään! Kati Tervon mehukkaissa kirjoituksissa höyry kohoaa kohti kattoa ja tuoksut herättävät ruokahalun.

Anopin käristys, sainttropezilainen sokerikuorrutettu kermavaahtoleivonnainen ja täydellinen luumulammaspata. Kati Tervo tarjoilee ruokamuistoja ja makumatkoja huumorissa haudutettuna. Lukija pääsee testaamaan kirjailijan lempireseptejä. Ja kuten rakkaudessa myös ruuanlaitossa ajoitus on tärkeää: pitää olla nälkä, kun istutaan pöytään.

ISBN kirja: 978-951-1-33183-4

ISBN e-kirja: 978-951-1-33692-1

ISBN pokkari: 978-951-1-35816-9

Julkaisukuukausi: huhtikuu 2019

207 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 84.2

Avainsana:  Kati Tervo Kaunokirjat Pokkarit Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Kati Tervo

Kati Tervo

Fil. kand. Kati Tervo (s. 1954) on kirjailija ja suosittu kolumnisti, joka kirjoittaa kolumneja Yhteishyvään ja Kotilääkäriin. Tervo on työskennellyt kirjastonhoitajana ja informaatikkona. Hän on julkaissut aiemmin proosateoksen Kesäpäiväkirja (2008), keittiökertomuskokoelman Jääkaapin henki (2011) sekä romaanit Sukupuu (2014) ja Iltalaulaja (2017).

Koko tuotanto

  • Kesäpäiväkirja, romaani, 2008, WSOY
  • Jääkaapin henki, kirjoituskokoelma, 2011, WSOY
  • Sukupuu, romaani, 2014, WSOY
  • Iltalaulaja, romaani, 2017, Otava
  • Rapsuta minua ja muita kirjoituksia, 2018, Otava
  • Punainen pata: Kokkaamisen ja syömisen ihanuudesta, 2019, Otava
  • Ukko, yhdessä Jari Tervon kanssa, 2022 Otava
...
Kirjailijan sivulle