2

Pelin henki

”Äärettömän lahjakkaan kirjailijan debyytti — yhtä aikaa viihdyttävä ja koskettava.”
– New York Times

”Harvinaislaatuinen, suuri ihmissuhderomaani.” – USA Today

Henry Skrimshander osaa kopata ja heittää pallon paremmin kuin kukaan. Hän ei haluaisi tehdä muuta kuin pelata, ja baseball-stipendi maineikkaaseen yliopistoon näyttää tekevän unelmista totta.
Westish Collegessa Henry ystävystyy baseball-joukkueen kapteenin kanssa. Mike tekee kaikkensa joukkueen ja Henryn vuoksi, mutta huomaa pian tukeneensa muita omien haaveittensa kustannuksella.
Unelmiinsa pettynyt rehtorin tytär Pella palaa yliopistolle haaveillen uudesta alusta ja ajautuu monimutkaiseen suhteeseen Miken kanssa. Pellan rehtori-isä puolestaan rakastuu omaksikin yllätyksekseen Henryn huonetoveriin Oweniin.
Juuri kun Henryn tie kohti baseball-ammattilaisuutta näyttää lähes varmalta, hän aiheuttaa tapaturman, jossa Owen loukkaantuu vakavasti.

Neljän nuoren ja rehtorin toisiinsa kietoutuvat kohtalot muodostavat älykkään ja koukuttavan tarinan haaveista, sitoutumisesta, ystävyydestä ja itsensä löytämisestä.

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

Alkuteos: The Art of Fielding

ISBN: 978-951-1-27151-2

Julkaisukuukausi: 02.2013

Kirjastoluokka: 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Chad Harbach Otava Otavan kirjasto

Kuva kirjailijasta Chad Harbach

Chad Harbach

Chad Harbach on amerikkalainen kirjailija ja toimittaja, joka on opiskellut Harvardin ja Virginian yliopistossa. Vuonna 2004 hän oli mukana perustamassa n+1-kirjallisuuslehteä, ja työskentelee lehdessä edelleen.

Suomennetut teokset

  • Pelin henki, 2013, suom. Tero Valkonen
    (The art of fielding, 2011)
...
Kirjailijan sivulle