Pakenijat

Helikopterin ilmestyminen taivaalle nyrjäyttää kuolemanaallosta selviytyneiden nuorten maailman sijoiltaan.

Ovatko tulijat odotettuja pelastajia vai uusi uhka? Hyytävän trillerisarjan päätösosa

Jade herää junavaunussa, jonka ikkunat on peitetty ulkopuolelta. Kauhukuvat historiankirjoista vilisevät hänen mielessään, kun hän tajuaa vaunun olevan täynnä nuoria, kaikki matkalla kohti tuntematonta.
Mitä muille on tapahtunut? Viimeinen asia, jonka Jade muistaa, on tulipalon hiillyttämä talonraunio ja helikopteri taivaalla. Aikuiset ovat palanneet, ja toistaiseksi se on kaikkea muuta kuin hyvä uutinen…

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-31978-8

ISBN e-kirja: 978-951-1-32350-1

Julkaisupäivä: 22.03.2018

334 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: N 84.2

Avainsana:  K. K. Alongi Kevätuhrit Lasten ja nuortenkirjat Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta K. K. Alongi

K. K. Alongi

Katariina Alongi os. Kaartinen (s.1967 Helsingissä) on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, filosofian maisteri (englantilainen filologia) ja elämäntaitovalmentaja. Kaksi koko elämän jatkunutta intohimon kohdetta ovat olleet lasten ja nuorten urheiluvalmennus sekä hevoset, jotka veivät hänen sydämensä jo kymmenvuotiaana.

Alongi on asunut Kaliforniassa ja Italiassa ja asuu nykyään Helsingissä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa joogaa ja tanssia, valmentaa poikansa salibandyjoukkuetta, lukee kirjoja sekä ulkoilee koiriensa kanssa. Lempiasioita ovat käsillä seisominen, ihmisten elämäntarinoiden kuuleminen, intuitiivinen eläinkommunikointi, bloggaaminen ja uusien asioiden oppiminen.

Koko tuotanto

  • Kevätuhrit, 2016
  • Ansassa, 2017
...
Kirjailijan sivulle