omA KOPPA. Kombinaatioita koukulla ja puikoilla

Rajoja rikkova käsityökirjailija houkuttelee virkkaajaa tarttumaan puikkoihin ja neulojaa kokeilemaan koukkua.

Virkistä päätäsi vaihtamalla tekniikkaa! Virkkaa pylväitä ja paloja, neulo sileää pintaa ja palmikkoa, letitä. Kokeile mattaa ja kiiltävää, luo omia lankasekoituksia. Tee rohkeasti omannäköisiä yhdistelmiä, vaikkapa pitkähelmainen paitakki tai ikivihreä havupuutunika.

Kaupungissa kasvavien puiden inspiroima monipuolinen kirja on täynnä ajattoman kauniita ja pelkistettyjä vaatteita ja asusteita. Kaikista malleista on selkeät piirrokset, kuvaohjeet ja tekstit ilman käsityöjargonia ja lyhenteitä.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-42973-9

Julkaisupäivä: 12.07.2022

180 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 65.433

Kustantamo: Moreeni

Avainsana:  Moreeni Tietokirjat Virpi Marjaana Siira

Kuva kirjailijasta Virpi Marjaana Siira

Virpi Marjaana Siira

Virpi Marjaana Siira on suomalaisen käsityökentän anarkisti, joka tunnetaan omA KOPPA -kirjoistaan, vahvasta visuaalisesta ilmaisustaan ja selkeistä kuvallisista käsityöohjeista. Virpin kirjojen teemoja ovat olleet värisoinnut, variaatiot ja kombinaatiot, kuvituksissa kaupunkiympäristö, lähiluonto, tienvarsikukat ja puut. OmA KOPPA -kirjoja on käännetty neljälle eri kielelle.

 

Teokset

  • Tienvarsikukkia (2020)
  • V niin kuin variaatio (2021)
  • Kombinaatioita koukulla ja puikoilla (2022)
  • omA KOPPA Puikoissa – ja koukussa (2023)

 

...
Kirjailijan sivulle
nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.