2

Olet hyvä tyyppi

Tutustu, ystävysty ja elä täysillä

Hyvien ihmissuhteiden vaikutus onnellisuuteen on huikea. Kun keskustelu sujuu kotona, töissä ja vapaalla, voit elää elämääsi pääroolissa.

Kirja kertoo käytännöllisesti, miten kehität itsevarmuuttasi karaoken avulla, avaat keskustelun yksinkertaisesti ja aloitat tutustumisen viestillä. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

”Kirjasta löytyy selkeät ohjeet, miten avata keskustelu yksinkertaisesti, kehittää itsevarmuutta käytännön harjoituksilla tai viihtyä juhlissa isossa porukassa.” – Kauppalehti

ISBN: 978-951-1-32147-7

Julkaisukuukausi: 01.2018

Kirjastoluokka: T 17.3

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Karla Nieminen Otava Pokkarit Seven

Kuva kirjailijasta Karla Nieminen

Karla Nieminen

Karla Nieminen (s. 1988) tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Vuodesta 2011 hän on pitänyt ihmissuhdetaidoista luentoja ja kursseja Jäänmurtajat-yrityksensä kautta auttaen ihmisiä nauttimaan enemmän elämästä. Esikoiskirja Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin (2017) on käytännöllinen ja innostava teos, josta jokainen löytää jonkin itselleen uuden oivalluksen.

Koulutukseltaan Karla on diplomi-insinööri. Hän asuu Helsingissä ja on kotoisin Vantaan Koivukylästä. Vapaa-aikanaan hän viihtyy yksin kotona, kuntosalilla ja ystävien seurassa. Karlan unelma on, että ihmissuhteet eivät ole sinulle stressin vaan ilon aihe.

Kirjailijan kotisivut www.jaanmurtajat.fi

Kirjan nettisivut www.olethyvatyyppi.fi

Koko tuotanto

  • Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin, 2017 Otava
...
Kirjailijan sivulle