Noaidin tytär – Tulva

Palkitun sanataiturin saamelaismytologiaan sukeltava koukuttava fantasiasarja lukiolaistytöstä, joka on näkijöiden sukua

Shamaanien verenperintö on mullistanut 16-vuotiaan Auran rauhallisen maailman ja tuonut hänen elämäänsä suuren rakkauden, rokkitähti Pajun.

Pahat unet alkavat kuitenkin jälleen piinata Auraa. Tulva uhkaa Kellokoskea, eikä Aura saa karistettua mielestään karmivaa kuvaa joesta nousevista kuolleista. Mutta riittävätkö Auran kyvyt estämään muinaisten saamelaissoturittarien hyökkäyksen?

ISBN kirja: 978-951-1-28176-4

ISBN e-kirja: 978-951-1-30590-3

Julkaisukuukausi: kesäkuu 2016

233 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: N 84.2

Avainsana:  Essi Tammimaa Lasten ja nuortenkirjat Noaidi-trilogia Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta Essi Tammimaa

Essi Tammimaa

Essi Tammimaa (s. 1981) on tarinoiden ammattilainen, kieli-intoilija ja seksipositiivinen feministi. Hän on myös viestinnän, vaikuttamisen ja markkinoinnin voimanpesä, sekä voimaannuttava vetäjä ja mentori. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri.

Essin missio on parantaa maailmaa sana kerrallaan tiedettä popularisoimalla ja seksuaalisuuden moninaisuudesta puhumalla. Hän on kirjoittanut viisi romaania, tuottanut, ohjannut ja käsikirjoittanut sekä näyttämölle että multimediaa, tehnyt sanataidetta – ja harrastaa kontaktilajia, jossa riiputaan katosta.

Koko tuotanto

Romaanit

  • Ilmestys, 2007, Gummerus (nimellä Essi Henriksson)
  • Paljain käsin, 2011, Gummerus
  • Isän kädestä, 2018, Otava

Nuorten romaanit

  • Noaidin tytär, 2015, Otava
  • Noaidin tytär – Tulva, 2016, Otava
...
Kirjailijan sivulle