Mustikka, ruis ja rypsi

Terveellistä ja ekologista ruokavaliota on mahdollista noudattaa syömällä pääosin lähiruokaa.

Itämeren ruokavalio koostuu kotoisista ruoka-aineista (rypsiöljy, marjat, kaura, ruis, kalat, maitotuotteet, monet kasvikset), joiden terveysvaikutukset on havaittu useissa tutkimuksissa.
Käytännön ohjeet perustellaan tutkimustiedolla. Yli 100 testatussa reseptissä neuvotaan, kuinka valmistaa maukasta arki- ja juhlaruokaa ja lisätä kasvisten osuutta.

ISBN kirja: 978-951-1-24594-0

ISBN kirja: 978-951-1-29248-7

Julkaisukuukausi: syyskuu 2010

198 sivua (kirja)

198 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 68.2

Avainsana:  Eeva Voutilainen Soili Soisalo Tietokirjat