Mustikka, ruis ja rypsi
Terveellistä ja ekologista ruokavaliota on mahdollista noudattaa syömällä pääosin lähiruokaa.
Itämeren ruokavalio koostuu kotoisista ruoka-aineista (rypsiöljy, marjat, kaura, ruis, kalat, maitotuotteet, monet kasvikset), joiden terveysvaikutukset on havaittu useissa tutkimuksissa.
Käytännön ohjeet perustellaan tutkimustiedolla. Yli 100 testatussa reseptissä neuvotaan, kuinka valmistaa maukasta arki- ja juhlaruokaa ja lisätä kasvisten osuutta.
ISBN määrittelemätön: 978-951-1-24594-0
ISBN pehmeäkantinen kirja: 978-951-1-29248-7
Julkaisukuukausi: syyskuu 2010
198 sivua (määrittelemätön)
198 sivua (pehmeäkantinen kirja)
Kirjastoluokka: 68.2
Avainsana: Eeva Voutilainen Soili Soisalo Tietokirjat