Mallorca

Mallorca on klassinen lomasaari, joka elää vahvasti nousukautta ja on nykyisin suositumpi kuin koskaan.

Espanjan kuninkaallistenkin suosima kaunis saari tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa niin luonnon ystäville ja patikoitsijoille kuin historiasta kiinnostuneille ja aurinkolomailua harrastaville. Lomakohteita on tarjolla joka lähtöön, ja kaupungit ovat toinen toistaan kiintoisampia.

Kartta+0pas Mallorcan toinen, uudistettu painos on tutuksi tulleeseen tapaan kartta-aukeamien ympärille nerokkaasti rakennettu helppokäyttöinen matkaopas, jossa saari on jaettu kuuteen osa-alueeseen. Jokaiselta alueelta esitellään lyhyesti mutta informatiivisesti tärkeimmät nähtävyydet sekä huolella valikoitu joukko ravintoloita, baareja, kahviloita, klubeja, konsertti- ja teatterisaleja, ostospaikkoja jne.

Oppaan alussa on perustietoja kohteesta sekä paljon muuta hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, loppuosassa mm. hotellisuosituksia sekä tietoa julkisesta liikenteestä.

Kartta+opas sarjassa ilmestyy alkuvuodesta 2014 kolme uutuustitteliä (Oslo, Sisilia ja Varsova) sekä uudistettu painos Barcelonasta, Berliinistä, Hampurista, Kööpenhaminasta, Lontoosta, Mallorcasta, Milanosta, New Yorkista, Venetsiasta ja Wienistä.

ISBN kirja: 978-951-1-27875-7

Julkaisukuukausi: huhtikuu 2014

44 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 40.71

Avainsana:  Muut Otavan karttaoppaat