Luomuruokaa lapselle

Pienten lasten vanhemmat tarvitsevat kirjan, jonka avulla he voivat valmistaa lapsilleen mahdollisimman hyvää ruokaa kotikonstein.

Lähtökohtana on saada ihmiset innostumaan kotitekoisesta vauvanruoasta ja unohtamaan kaupan valmisruokapurkit. Vain aitoja luomuraaka-aineita valitsemalla voi tietää, mitä vauvan lautasella on.

Kirjan punaisena lankana on tuoda esille luomunäkökulma laadukkaan ravitsemuksen perustana. Perusajatuksena on kuitenkin itse tehty ruoka valmisruokapurkkien sijaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki ohjeet voi toteuttaa aivan tavallisista raaka-aineista, mikäli lähikaupassa ei ole tarjolla hyviä luomutuotteita.

Tarkoituksena ei ole vaikeuttaa vauvaperheiden elämää tai syyllistää vanhempia vaan rohkaista tarjoamaan lapsille laadukasta ruokaa sesongin ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Kirja osoittaakin, että vauvanruoan valmistaminen kotona on yllättävän helppoa, hauskaa ja edullista – ja jopa trendikästä! Upeasti kuvitetun kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Satu Nyström.

ISBN kirja: 978-952-254-174-1

Julkaisukuukausi: elokuu 2015

208 sivua (kirja)

Kirjastoluokka: 68.2

Kustantamo: Moreeni

Avainsana:  Matleena Lahti Moreeni Tietokirjat

nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.