Kuin kiehuvaan liemeen
Helena Puolakan tie kansainvälisen ravintolamaailman huipulle
Helena Puolakka on Suomen kansainvälisesti menestynein huippukokki.
Hän on nähnyt, mitä on valkoisten pöytäliinojen ja huippuunsa hiottujen annosten takana. Vaikka ruoka olisi Michelin-tähtien arvoista, keittiömestarit ovat ailahtelevia diktaattoreita, työkaverit sovinisteja ja työpäivät 18-tuntisia. ”Ole kiitollinen, että olet nainen, sillä olen herrasmies enkä lyö naisia”, on Gordon Ramsay huutanut Helenalle.
Puolakka paljastaa, miten opitaan maailman hienoimmat ruoanlaittotaidot ja miten noustaan tilanteeseen, jossa ravintola-alan rekrytoija sanoo Helenalle: ”Olet Lontoon parhaiten pidetty salaisuus.”
ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-37209-7
ISBN e-kirja: 978-951-1-37282-0
ISBN äänikirja: 978-951-1-42538-0
Julkaisupäivä: 10.09.2020
192 sivua (kovakantinen kirja)
Kirjastoluokka: 99.1
Kustantamo: Nemo
Avainsana: Helena Puolakka Nemo Tietokirjat Virpi Salmi