Kevätuhrit

Maailma muuttuu silmänräpäyksessä keskellä toukokuista aamupäivää.

Uuden kotimaisen trillerisarjan avaus, piinaavan koukuttavaa jännitystä Lostin hengessä.

15-vuotias Jade herää metrossa Sörnäisissä ympärillään pelkkää pimeyttä. Pian paljastuu karmea totuus: kaikki muut ovat kuolleet. Jadesta tietämättä neljä muuta nuorta kohtaa saman kauheuden eri puolilla kaupunkia. Sattuma heittää heidät yhteen, ja yhdessä he aloittavat matkan kohti tuntematonta maailmassa, jossa mikään ei ole niin kuin ennen.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-29364-4

ISBN e-kirja: 978-951-1-29848-9

Julkaisupäivä: 09.03.2017

303 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: N 84.2

Avainsana:  K. K. Alongi Kevätuhrit Lasten ja nuortenkirjat Sähkökirjat

Kuva kirjailijasta K. K. Alongi

K. K. Alongi

Katariina Alongi os. Kaartinen (s.1967 Helsingissä) on koulutukseltaan liikunnanohjaaja, filosofian maisteri (englantilainen filologia) ja elämäntaitovalmentaja. Kaksi koko elämän jatkunutta intohimon kohdetta ovat olleet lasten ja nuorten urheiluvalmennus sekä hevoset, jotka veivät hänen sydämensä jo kymmenvuotiaana.

Alongi on asunut Kaliforniassa ja Italiassa ja asuu nykyään Helsingissä. Vapaa-ajallaan hän harrastaa joogaa ja tanssia, valmentaa poikansa salibandyjoukkuetta, lukee kirjoja sekä ulkoilee koiriensa kanssa. Lempiasioita ovat käsillä seisominen, ihmisten elämäntarinoiden kuuleminen, intuitiivinen eläinkommunikointi, bloggaaminen ja uusien asioiden oppiminen.

Koko tuotanto

  • Kevätuhrit, 2016
  • Ansassa, 2017
...
Kirjailijan sivulle