Keski-ikäiset ystäväni

Keski-ikä – uhka vai mahdollisuus?
Ovatko baari-illat vaivihkaa vaihtuneet mökkiviikonl­oppuihin tai uudelleen aloitettuihin nuoruudenharrastuksiin? Vilahtaako puheessasi ilmauksia kuten ”ikänäkö”, ”täällä vetää” tai ”riittävät yöunet”? Uskallatko vihdoin tehdä ja sanoa mitä haluat välittämättä siitä, mitä muut ajattelevat? Toveri, saatat olla keski-ikäinen.


Aikuiset ystäväni -kirjan tekijät ja käyttäjät ovat huomaamattaan kypsyneet keski-ikään. Uusi täytettävä kirja on syntymäpäivien täsmälahja, illanistujaisten ohjelmanumero – ja riemastuttava väline keski-iän kriisin kollektiiviseen käsittelyyn.

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-27827-6

Julkaisupäivä: 09.01.2014

64 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 84.2

Avainsana:  Kaunokirjat Mia Kankimäki Mikko Aarne

Kuva kirjailijasta Mia Kankimäki

Mia Kankimäki

Mia Kankimäki (s. 1971 Helsingissä) on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä Helsingin yliopistossa ja valmistunut filosofian maisteriksi. Hän on työskennellyt eri kustantamoissa mainos- ja kustannustoimittajana. Hän on myös harrastanut Japanin kulttuuria vuosien ajan ja valmistunut Sogetsu-ikebanakoulukunnan opettajaksi.

Kirjoittajana Kankimäki sekoittaa lajityyppejä ja liikkuu omintakeisesti kauno- ja tietokirjallisuuden rajamailla. Esikoisteos Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin vei hänet Kiotoon etsimään tuhat vuotta sitten elänyttä japanilaista hovinaista ja kirjailijaa Sei Shōnagonia. Toisessa kirjassaan Naiset joita ajattelen öisin hän matkustaa inspiroivien historiallisten naisten jäljillä Afrikassa, Italiassa ja Japanissa.

Kankimäki on julkaissut myös useita täytettäviä kirjoja yhdessä Mikko Aarnen kanssa.

Mia Kankimäki löytyy myös Facebookista.

Lukunäyte kirjasta Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.

https://www.miakankimaki.com/

Koko tuotanto

  • Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin, 2013 Otava
  • Naiset joita ajattelen öisin, 2018 Otava

Täytettävät kirjat

  • Lukupäiväkirja, 2007

Yhdessä Mikko Aarnen kanssa:

  • Aikuiset ystäväni, 2004
  • Laps...
Kirjailijan sivulle