2

Keisari V. Jumalten veri

Gaius Julius Caesar on murhattu. Kansakunta suree. Kosto on verinen.

Lähimmät liittolaiset ovat raa’asti surmanneet Rooman suurimman sankarin Julius Caesarin. Nämä ”vapauttajat” etsivät turvapaikkaa senaatista, mutta he ovat aliarvioineet yhden miehen: Caesarin adoptiopojan Octavianuksen.

Menestyssarjan päätösosa vie keskelle Rooman imperiumin loistoa ja rappiota, valtajuonitteluja ja taisteluja. Lue Seven-pokkareina myös Rooman portit, Kuninkaiden kuolema, Miekkojen kenttä ja Sodan jumalat.

”Brittiläinen Conn Iggulden teki Keisari-romaanisarjallaan proosallisesti sen mitä Julius Caesar legioonineen Galliassa: selvää jälkeä, jättäen sivulliset ilman epäilystä ylivertaisesta lahjakkuudestaan.” – Keskisuomalainen

Alkuteos: Emperor 5. The blood of the gods

ISBN: 978-951-1-28016-3

Kääntäjä: Ilkka Rekiaro

Julkaisukuukausi: 05.2014

Kirjastoluokka: T 84.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Conn Iggulden Ilkka Rekiaro Otava Pokkarit Seven

Kuva kirjailijasta Conn Iggulden

Conn Iggulden

Brittiläinen Conn Iggulden (s. 1972) on noussut lukijoiden suosioon historiallisilla seikkailuromaaneillaan. Sekä Gaius Julius Caesarista kertova Keisari-sarja että Tšingis-kaanista kertova Valloittaja-sarja ovat olleet kansainvälisiä myynti- ja arvostelumenestyksiä.

Conn Igguldenin kiinnostus menneisyyden seikkailuja kohtaan sai alkunsa jo lapsuudessa, kun hänen irlantilainen äitinsä opetti hänelle historiaa jännittävien tarinoiden muodossa. Myöhemmin Iggulden opiskeli englantia Lontoon yliopistossa ja toimi englanninopettajana seitsemän vuotta St. Gregoryn katolisessa koulussa Lontoossa.

Historiallisten romaanien lisäksi Conn Iggulden on kirjoittanut yhdessä veljensä Hal Igguldenin kanssa teoksen Vaarallinen kirja: Vain pojille, joka sisältää erilaisia niksejä ja muuta klassista jokapojan tietoa.

Kirjailijan kotisivu

Suomennetut teokset

Keisari-sarja

 • Keisari I: Rooman portit, 2004, suom. Ilkka Rekiaro
  (Emperor: The Gates of Rome, 2003)
 • Keisari II: Kuninkaiden kuolema, 2005, suom. Ilkka Rekiaro
  (Emperor: The Death of Kings, 2004)
 • Keisari III: Miekkojen kenttä, 2006, suom. Ilkka Rekiaro
  (Emperor: The Field of Swords, 2005)
 • Keisari IV: Sodan jumalat, 2007, suom. Ilkka Rekiaro
  (Emperor: The Gods of War, 2006)
 • Keisari V: J...
Kirjailijan sivulle