Kasvis-kotiruoka

Mitä vegetaristit söivät sata vuotta sitten?
Kasvisruokakirjan näköispainos antaa ohjeet
yli seitsemäänsataan aikansa kasvisruokaan.


Vegetarismi on viime aikoina tullut yhä enemmän huomatuksi
ja käytäntöön. Epäilemättä on tällä uudella ravintojärjestelmällä
suuri merkitys. Se ei ole pelkkä ravintokysymys; se pyrkii
saattamaan kaiken muunkin elämän suurempaan yksinkertaisuuteen
ja luonnonmukaisuuteen, kirjoittavat Helsingin
kasvatusopillisen ruuanlaittokoulun opettajattaret Edit
Reinilä, Sofie Calonius ja Valma Krank kirjansa alkusanoissa
vuonna 1913. He myös huomauttavat, että kaikki ruuantähteet
on otettava talteen ja niistä on valmistettava uusia
ruokalajeja. Terveellinen muistutus meille 2010-luvun
suomalaisille!

ISBN kovakantinen kirja: 978-951-1-29642-3

Julkaisupäivä: 31.03.2016

366 sivua (kovakantinen kirja)

Kirjastoluokka: 68.2

Avainsana:  Edit Reinilä-Hellman Sofie Calonius Tietokirjat Vilma Krank-Heikinheimo