2

Juurevaa leipää

Tuoretta leipää ei mikään voita!
Hapantaikinajuurella leipominen vaatii hiukan kärsivällisyyttä, mutta herkullinen lopputulos on sen arvoinen. Martin Johanssonin ohjeilla leivot 23 erilaista juurella kohotettavaa leipää: vaaleita ja tummia, pehmeitä ja kovia, happamia ja mietoja – sokerina pohjalla juurevat korvapuustit!

Alkuteos: Surdegsbröd

ISBN: 978-951-1-33140-7

Kääntäjä: Jaana Palanterä

Julkaisukuukausi: 08.2018

Kirjastoluokka: 68.24

Kustantamo: Moreeni

Asiasana:  Jaana Palanterä Martin Johansson Moreeni

nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.