Juurevaa leipää

Tuoretta leipää ei mikään voita!
Hapantaikinajuurella leipominen vaatii hiukan kärsivällisyyttä, mutta herkullinen lopputulos on sen arvoinen.

Martin Johanssonin ohjeilla leivot 23 erilaista juurella kohotettavaa leipää: vaaleita ja tummia, pehmeitä ja kovia, happamia ja mietoja – sokerina pohjalla juurevat korvapuustit!

Alkuteos: Surdegsbröd

ISBN pehmeäkantinen kirja: 978-951-1-33140-7

Kääntäjä: Jaana Palanterä

Julkaisukuukausi: elokuu 2018

104 sivua (pehmeäkantinen kirja)

Kirjastoluokka: 68.24

Kustantamo: Moreeni

Avainsana:  Jaana Palanterä Martin Johansson Moreeni Tietokirjat

nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.