2

Itke minulle taivas

Miten selviytyä, kun on niin rikki että jo hengittäminen sattuu. Suositun tubettajan riipaisevia runoja ja mietteitä.

Miltä tuntuu, kun on elettävä pelkällä murheella ja kaaoksella? Kun alakulo valtaa mielen niin että hajoaminen on jo lähellä. Lukija pääsee kirjoittajan ihon alle, pimeisiin ja kylmiin huoneisiin, joihin alkaa hiljakseen pisaroida valoa.
Nämä runot ja mietteet on kirjoitettu sydänverellä.

Videoblogissaan Mansikkka on kertonut avoimesti masennuksestaan ja ahdistushäiriöstään. Hän haluaa valaa kohtalotovereihinsa itsetuntoa ja rohkaista heitä pyytämään apua. Jokainen meistä on arvokas.

ISBN: 978-951-1-32304-4

Julkaisukuukausi: 01.2018

Kirjastoluokka: N 82.2

Kustantamo: Otava

Asiasana:  Hilla Semeri Maiju (Mansikkka) Voutilainen Otava

Kuva kirjailijasta Maiju Voutilainen (Mansikkka)

Maiju Voutilainen (Mansikkka)

Maiju Voutilainen eli Mansikkka (s. 1996) on tunnettu tubettaja, jonka Youtube-kanavalla on runsaat 100 000 seuraajaa. Hänet nimettiin vuoden 2017 Hyvän mielen lähettilääksi tunnustuksena rohkeudesta puhua julkisesti mielenterveysongelmista.

Esikoisteoksensa Itke minulle taivas esipuheessa Maiju Voutilainen kertoo kirjoittamisen lievittäneen ahdistuksen ja yksinäisyyden tunteita ja mielen ristiriitoja. Jotkin esikoisrunoteoksensa runoista Maiju Voutilainen kirjoitti jo käydessään ilmaisutaitoon painottuvaa Kallion lukiota. Viimeisimmät kokoelman runoista syntyivät alkusyksystä 2017.

 

Koko tuotanto

Itke minulle taivas, kuvitus Hilla Semeri, 2017 Otava

...
Kirjailijan sivulle