Isoja koruja pienistä helmistä

Rohkeita, moderneja ja moniulotteisia helmikoruja muotitietoiselle!
Pienistä helmistä isoiksi koruiksi säväyttää upeilla helmityöohjeillaan.

Vaikka kirjan ohjeissa käytetään yksinkertaisia helmityötekniikoita, koruissa on jujua. 30 häikäisevää korutyötä simppeleistä ketjuista mahtipontisiin statement-koruihin sopivat moneen tyyliin. Valikoimasta löytyy kaikille mieluisia korvakoruja, riipuksia, rannekoruja ja sormuksia, suosipa sitten maanläheisiä puukoruja tai geometrisiä muotoja.
Runsaasti ja havainnollisesti kuvitettu kirja sopii sekä helmikoruista vasta innostuneelle että niitä jo pitempään harrastaneelle. Se esittelee koruihin tarvittavat materiaalit ja tekniikat ja antaa helmitöitä varten vaiheittaiset ohjeet selkeine kaavioineen.
Palkittu korusuunnittelija Jean Power kokosi joukon koruammattilaisia tekemään kanssaan kirjan ja loi yhdessä heidän kanssaan upean kokoelman helmikoruja ohjeineen. Niiden lisäksi kirja esittelee helmimuotia eri puolilta maailmaa, tekee helmien harrastamista tutuksi ja kutsuu mukaan vuorovaikutteiseen yhteisöön.

Alkuteos: Small Beads Big Jewellery

ISBN pehmeäkantinen kirja: 978-952-254-246-5

Kääntäjä: Liina Tiilikka

Julkaisukuukausi: syyskuu 2015

144 sivua (pehmeäkantinen kirja)

Kirjastoluokka: 65.91

Kustantamo: Moreeni

Avainsana:  Jean Power Liina Tiilikka Moreeni Tietokirjat

nemo-logo

Moreeni julkaisee kädentaitokirjoja neulomisesta ja virkkaamisesta aina harvinaisten tekniikoiden opaskirjoihin ja perinnerakentamiseen.